Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már olyan,hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan,hogy valaki túl könnye mondta,hogy vége(vagy te mondtad neki ,hogy így nem megy tovább),de láthatóan nem fogta fel hogy tényleg vége lehet és az mivel jár?

Figyelt kérdés

Tudom bonyolúltra sikerűlt a kérdés. Megpróbálom elmagyarázni. Kimondta,hogy részéről vége de nem vagyok biztos benne hogy komolyan is gondolta.

Ha már itt a kérdés. B verzio hogy tudatositsam benne hogy tényleg elveszíthet,ha ilyeneket mond.

2022. szept. 1. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg maradj annál a verziónál, hogy megtartod az önbecsülésed és tudomásul veszed, hogy vége. Nem kell neki semmit felvázolnod. Ennyi volt.
2022. szept. 1. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért lett vége? Azért az sem mindegy.
2022. szept. 1. 19:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves2! Hosszú történet. Leginkább részéről az iskolakezdés lehet az ok. Nem rég vagyunk együtt eleinte minden tökéletes volt. Bemutatott kisfiának akivel csodásan(meglepően) kijövök. Gyerek kezdi az iskolát. Szakítás oka hogy 12 órás összevissza beosztásu munkája melett +a gyerek szerinte nem lesz ideje rám.
2022. szept. 1. 19:15
 4/4 A kérdező kommentje:
1es és mindenki. Este kitombolta magát, majd békült. Ez a se se kapcsolat kiakaszt.
2022. szept. 2. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!