Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem beszel velem ha o szakitott?
Szakitott velem. Hazakoltoztem, anya probalt mindenben segiteni, de nyilvan voltak olyan cuccaim amiket nem tudtunk hazahozni. Pl. Agy, szekreny. Az exem felajanlotta, hogy ezeket segit levinni videkre (mivel autok berbeadasaval is foglalkoznak es van nagy autojuk)
O mar az elso heten tinderezett. Majd amikor megtudta hogy talalkoztam massal, azota nem beszel velem. Sok dolog rendezetlen maradt ezaltal. Hiba irok neki, nem valaszol. Random nem tudok egyreszt nem tudom mikor van otthon/ vagy a szuleinel es a semmire nem szeretnek felutazni. Csak nem ertem miert bantja ot ez az egesz, mikor o kezdemenyezte a szakitast.
csupán féltékeny, hogy neked könnyebben ment mint neki
most játssza a sértődöttet és a durci kisgyereket...
háát próbáld meg hívogatni, de ha tudod a szülei számát, hívd fel őket. Az értékeidről van szó, arról ami a tied, ne hagyd veszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!