Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A párom szakított velem, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szakított velem, de még mindig rólam beszel?

Figyelt kérdés
Egy hete hogy szakított velem "életem nagy szerelme". Azt mondja szeret de nem megy neki ez, sokszor próbáltuk de nem működik. Úgy érzi nem figyelek rá.. És 2 tesómmal folyamatosan esténként iszik, beszélget. Jóba akar velük lenni. Es tegnap hallottam vissza hogy még mindig rólam beszel, de nem is kérdez senki semmit felőlem. És ő folyamatosan engem hajt. Smsmbe írt nekem hogy neki van már más, ne fájjon nekem hogy ő tovább lépett stb stb. Bátyámnak mondja van barátnője de sose látták még... És nem ertem. Én szeretem és szerelmes vagyok... Van rá valamennyi esély hogy fel fog keresni?
2020. ápr. 20. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az egész több sebből vérzik. Először is, ha életed nagy szerelme és szerelmesek vagytok akkor nem juttok el idáig, hogy szakítsatok, hiszen szeretitek egymást és megtesztek mindent a párkapcsolatotokért! Ha szerelmes vagy akkor a másik elég gáz ha azt mondja, hogy nem figyelsz rá, aki szerelmes mindent megtesz a másikért és odafigyel minden porcikájára, tehát valamelyikőtők vagy mindkettőtök hazudik magának is. 1 hét az elég friss persze hogy erről beszél, mert még új nem érte más inger, ha nőről van szó akkor tuti hogy nem fog megkeresni csak akkor ha végképp nem talál senkit amúgy le lép mással
2020. ápr. 20. 10:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ti egyebkent ilyen putrisak vagytok? 1 hete szakitottatok, o meg a testvereiddel iszik, meg mar van valakije?

Tesodek miert isznak meg beszelgetnek vele, foleg most, hogy meg ilyen friss a dolog mindenkinek?

2020. ápr. 20. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!