Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le?
Figyelt kérdés
Egy véletlen folytán barátnőm írt egy üzenetet amiben mellékelt egy screenshotot arról kivel fog találkozni szombaton. A meglepetés nagy volt, hiszen ezzel a sráccal már járunk pár hónapja, még nem mutattam be senkinek, profilján meg nincsenek kint képek. Sosem küldött magáról fotót , ezért megmutatni sem tudtam a barátaimnak. Írtam a barátnőmnek válaszul, idézem: Sajnálom XY úgy néz ki, ugyanazzal a sráccal akarsz találkozni akivel én járok. Ezt az üzenetet lefotózta és elküldte a srácnak. Válaszul letiltotta a barátnőmet. Én nem írtam neki semmit, gondoltam várok. Nem akartam letámadni. Egy ideig láttam többször gépelt, aztán másnap letiltott. Nem értem a helyzetet. Miért tiltott le mindannyiunkat?2022. aug. 18. 11:55
1/6 A kérdező kommentje:
Kiegészítés: Barátnőmnek küldött selfiet illetve a felső testéről is képet, és a tetoválásokat is megismertem.
2022. aug. 18. 11:57
2/6 anonim válasza:
mert berezelt, s az a menekülése, hogy mind a kettőtökkel lezárja.
Ennyi. ;)
ha akarsz róla beszélni, írj!
3/6 anonim válasza:
Lebukott es magyarazkodnia kene. Persze a felelosseget nem vallalja. Jobban megvalogathatnatok, hogy kikkel kezdetek.
4/6 A kérdező kommentje:
Teljesen normálisnak tűnt. Még úgy mond plusz pont is volt, hogy nem használ nagyon közösségi oldalakat. De úgy gondolom a csajozást megoldja enélkül is…😁 a pasi 32 én 27 vagyok, barátnőm 23 éves. :D
2022. aug. 18. 12:51
5/6 anonim válasza:
Mérlegelte, hogy érsz-e neki annyit, hogy beleálljon a lebukás okozta sz_rviharba és úgy döntött, hogy nem. Valószínűleg van más csaja is, vagy nem lesz nehéz újat leakasztani.
6/6 anonim válasza:
Azért, mert egy büdös, primitív bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!