Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudjam meg tőle, hogy mi volt az oka, hogy 12 év után szakított velem?
Figyelt kérdés
Egyik este hazajött a barátom, közölte, hogy holnap költözik el (11,5 évig közös albérletben éltünk). Először azt hittem, hogy viccel, majd kérdeztem, hogy ezt mégis miért. Nem adott rá semmi értelmes magyarázatot, következő nap délelőtt kipakolta a cuccait, mialatt én dolgozni voltam, mindössze egy cetlit hagyott, hogy hol hagyta a kulcsát, illetve, hogy beszél a tulajdonossal, akitől béreltük a lakást. Kiderült, hogy annyit mondott neki, hogy mostantól csak én bérlem egyedül a lakást, semmi többet. Ezt követően mindenhonnan letiltott, rejtett számról sem veszi fel a telefonját. Próbáltam írni a testvérének, anyukájának, apukájának, mindannyian elolvassák az üzeneteimet, de senki nem reagált semmit. Teljesen felőröl ez a bizonytalanság, úgy gondolom, hogy ennyi idő után megérdemlek annyit, hogy elmondja, mi vezetett idáig. Kevesebb, mint 1 hete történt, azóta szinte semmi étel nem megy le a torkomon, ezalatt 4 kg-ot fogytam, alig vagyok már 50 kg. Nem azt akarom, hogy mindenáron velem legyen, ha nem akar már, csak szeretném tudni, hogy miért szakított velem ilyen hirtelen, semmi előzmény után.2022. aug. 15. 10:24
2/10 anonim válasza:
Akkor szoktak ilyen brutális lépéseket tenni, ha már fixen megvan az új nő, csak töketlen elmondani. És ahogy látszik a családjának is elmondta már. Nagyon sajnálom:(
3/10 A kérdező kommentje:
Számtalanszor végiggondoltam, de semmit. Nem csaltam meg soha, nem volt előtte hatalmas veszekedésünk. Annyi, hogy sokszor volt éjszakás, én pedig mindig nappal dolgozom, voltak olyan napok, hogy már mentem dolgozni reggel, mire hazaért, de mindig szántunk egymásra időt. A szüleivel különösen szoros volt a viszonyunk, lányukként szerettek, nem telt el nap, hogy ne beszéljek velük, pedig 230 km-re élek/éltünk tőlük.
2022. aug. 15. 10:30
4/10 anonim válasza:
2-es: szerintem akkor is ha azt hiszi a másik megcsalja. És akkor is ignorálja a család a csalfa párt.
5/10 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy 2 barátjával viszont sikerült beszéljek, akik egymástól függetlenül ugyanazt mondták, hogy nem tudnak semmit. Ismerem őket annyira, hogy nem falaznának neki, igazat mondanak. Rákérdeztem, hogy tudnak-e arról, hogy van-e új barátnője, de mindketten fixen mondták, hogy nincsen.
2022. aug. 15. 10:32
6/10 anonim válasza:
Ilyet az ember ok nélkül nem csinál, ha valaki elmegy így az több, mint valószínű hogy egy harmadik személy miatt van. Mégis milyen más értelmes magyarázatot adna, ha 12 év után csak úgy kisétál az életedből? Gondold végig nem voltak-e furcsa dolgai, mennyi volt köztetek a sex, mennyit lógott a telefonján, jobban adott-e magára stb. Bármi amibe változás állhatott be egy ideje. Illetve van-e rosszakaród, aki esetleg elhintett olyat ami nem igaz.
7/10 anonim válasza:
Ez nagyon erdekes. Amire gondoltam, hogy esetleg valamilyen betegsege kiderult, ami komoly? Es probal magatol tavol tartani?
De nyilvan 11 ev utan nem ez a megfelelo reakcio semmire sem. A lakast is megbeszelhette volna veled…
8/10 anonim válasza:
Én nem tennék bele több erőfeszítést. Elment senki nem áll veled szóba a családból akkor ennyi volt. Le kell zárni nem ezen őrlődni. Majd eldogadod és túl lépsz rajta idővel. Amúgy meg ha annyira szoros lett volna a kapcsolatod a családjával akkor most ember számba vennének de miután tesznek rád valós hogy más nő van vagy hazudott otthon rólad valamit. Ki tudja. Az is lehet hogy csak simán megunta az egészet hogy alig vagytok együtt és kiszeretett belőled. Szerintem tök felesleges az okokkal foglalkozni. Vége van lépj túl rajta.
9/10 anonim válasza:
Probalj enni valami mt azert, hátha amit nagyon szeretsz, azt n meg tudod enni.
Kitartást.
Facebookon nincs közös ismerősötök,aki megnézhetné az adatlapját?
10/10 anonim válasza:
Nekem van volt egy régi osztalytársam, akit hasonlóképp hagyott el a párja 5-6 év és házasság után.
Egyszerűen full pszicho volt. Nem volt harmadik fél, semmi különösebb konfliktus, egyszerűen csak lelépett, és kb. csak írt egy üzenetet. Mondjuk nekik találkozni kellett a bíróságon egyszer. D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!