Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Összevesztünk, szakítottunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk, szakítottunk, ha nem keres nem is szeretett?

Figyelt kérdés

Mind minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Most elértünk odáig, hogy olyan nagyot veszekedtünk aminek szakítás lett a vége. Nem megcsalás, semmi komoly, igazság szerint bolhából csinál elefántot, engem meg ez bosszantott fel. Mert ez szokása, elég heves.

Mindkettőnknek nehéz időszaka volt, szerintem így vetült ki. 3 hete történt ez, azóta nem keresett. Nem én okoztam a veszekedést, nem hiszem, hogy az én feladataom lenne a békülés.

2022. aug. 15. 09:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Dehogynem vetítetted ki rá. Ne hazudj már. Világosan leírod, hogy őt bcogattad a saját problémáid miatt, majd kidobtad.

Nyilvánvalóan azért hevesebb VELED, mert minden szrságnál így viselkedsz, és persze, hogy egy idő után a töke kivan az egésszel.

Ráadásul mit akarsz? Szakítottál vele a saját hülyeséged - bocs, indulatkezelési problémák - miatt, és még te várod el, hogy keressen?

Jobb is neki, hogy végre megszabadult tőled.

2022. aug. 15. 17:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Ugyanebbe vagyok most.... már vagy 100adszorra. veletek azóta mi újság?
2022. aug. 17. 20:31
 13/13 anonim ***** válasza:
12, na az már biztos, hogy a te hibád ha sokadszorra. Mert ugyanattól az esettől mást vársz. Tudom, hogy költői túlzás a 100, de találj ki egy határt amikor azt mondod, hogy ez már elég tapasztalat. Szerintem.
2022. aug. 17. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!