Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk, szakítottunk, ha nem keres nem is szeretett?
Mind minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. Most elértünk odáig, hogy olyan nagyot veszekedtünk aminek szakítás lett a vége. Nem megcsalás, semmi komoly, igazság szerint bolhából csinál elefántot, engem meg ez bosszantott fel. Mert ez szokása, elég heves.
Mindkettőnknek nehéz időszaka volt, szerintem így vetült ki. 3 hete történt ez, azóta nem keresett. Nem én okoztam a veszekedést, nem hiszem, hogy az én feladataom lenne a békülés.
Ki a nő meg a férfi,ki szakított kivel,ki élt a másiknál,ki keresett többet?
Ezek nélkül nehéz megválaszolni.
Valamikor lehet, hogy szeretett (sőt, biztos), de már nem akarja ezt. Itt már nem békülés, hanem újrakezdés játszana, mivel már nem vagytok egy pár.
Nem számít, hogy kinek a "feladata" lenne a békülés, mivel nektek már nincsenek kötelezettségeitek egymás felé.
Nem arról van szó, hogy ne szeretett volna, hanem hogy a szakításotokat ő véglegesnek gondolja. Egyszerűen már nem akar kapcsolatban lenni veled. Még a te leírásodból is látszik, hogy milyen mérgező kapcsolatban éltetek - könnyen lehet, hogy ezért, de persze ez csak tipp.
A lényeg, hogy ha nem keres, az azért van, mert szakítottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!