Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ennyi idővel miért fekszik le velem?
Volt egy barátnőm, 1.5 évig jártunk. Végül szétmentünk, nem túl szépen levezényelve a szakítást. 1 évre rá úgy kezdtünk el beszélni, hogy éppen kapcsolatban volt valakivel. Ennek ellenére lefeküdt velem párszor, de járni nem akart velem újra. Utána nem írt kb fél évig. Amikor újra írt, megint mással járt, de megint lefeküdt velem. Amikor felhoztam neki az újrázás dolgát, akkor mindig annyit mondott, hogy miért agyalok túl mindent? Persze rákérdeztem, hogy mások mellett miért fekszik le velem, arra annyit mondott, hogy párként nem működünk, de szexuálisan igen. Utána kiesett 2 hónap, most 2 hete szinte minden másnap lefekszünk.
Létezik, hogy neki ennyi emberrel nem úgy megy a szex ahogy kéne? Vagy a nőknél ennyire számít a testiség akkor is, ha amúgy nem akarnák járni a férfivel, és csak szexre számítanak, másra nem? A nőknél nem érzelmi alapú a szex? Egyébként én 25 éves vagyok, a lány meg 28 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!