Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Zaklatom az exem mit tegyek ??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semuhi kérdése:

Zaklatom az exem mit tegyek ??

Figyelt kérdés
Nemtudom feldolgozni a szakitást letiltottam facen hogy ne tudjak neki irni es telo számát töröltem hogy véletlen se tudjam ott elérni.. én hülye irtam barstnojenek hogy miért keresett meg a lány anno hogy jojjunk ossze ( o egy exem o kezdeményezett én fiu vagyok) meg a bátyjára full részegen hogy mondja meg a hugának tiltson le mersz szakitás után egy hulye vagyok nem birok a szerelmes érzéseimmel.. aztßn instán be likeoltam bnoje es o kozos kepet .. irt nekem hogy lejáratom stb ezt irta intstán aztán én barom non stop hivtam 10 percig ezerrel nem vette fel mondtam neki 9 honap utan 5 percet kérek mondja el miért szakitott.. de nem semmi aztán irta nem ir többet mondom jo nehezen engedem el irtam neki instan de nem hivtam se semmi csak irtam néztem néha látta de nem ir ekkor irtam neki meg hogy : nembaj ha nemir nem látja ( reméltem nem ir vissza mert skkor kezdthetem elorol az egesz on folyamatot a lezárást ) de irt hogy elege van az értesitésekböl . Kérdeztem miért nem tiltja le az értesitéseket de vissza ir és nem tilt azt mondta ami egyébként teljesen jogos hogy öt is küldték el a fba.. de megértette hogy nincs értrlme beszélni nem irt na sajnos én nem ilyen vagyok.. mondtam neki tiltson le de nem .. inkább hagyja hogy a zaklato barom aki nehezen enged el.. lassa az ertesitest.. volt4 napig nemirt se semmi jo oke de nem hivogattam csak irtam neki. Egy olyan platformon amit alig hasznalt. Es miattam szedte le..igen tudom en vagyok a hülye stb nehezen engedem el nincs eröm letiltani... Semmi ö meg hagyjs hogy tovább zsaklassam.. igy .. nyilván nem megyek a háza elé virággal meg stb ha valaki nem akarja hogy irjon neki tiltsa le no kontakt ennyi .. tudom gyoker vagyok johet hideg inkább hideg mert hogy épitö kommentet nem fogok kapni az biztos csak szeretném elengedni már nehéz...... Na nem magyarázkodok johetnek a vélemények..

2022. aug. 2. 20:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Jajj helyesîrási hibákért bocsánat gyorsan irtam
2022. aug. 2. 20:27
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
97%

Nber. Megannyiszor megmondtuk, h ne csinàld.

Foglalkozz magaddal. A csajt ne nézegesd, ne fantàziàlj róla.

Amennyiben akaratgyenge vagy, vesd magad a munkàba.

2022. aug. 2. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Elbeszèlgetős doktorbàcsihoz kellene járnod.
2022. aug. 2. 20:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Hogy áljam meg hogy ne keresemm.. letiltani nem tilt le
2022. aug. 3. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha lenne esze a rendőrökkel állíttatna le. Vagy valami kigyúrt haverjával.
2022. aug. 3. 21:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Látod de nem tiltott le
2022. aug. 3. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!