Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Dobtad volna ezert a baratod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobtad volna ezert a baratod?

Figyelt kérdés

Mar nem jarunk, de baratnoim szerint ez egy jo nagy red flag volt csak nem akartam eszrevenni.

Mielott osszejottunk o kavart egy csajjal akivel utana is tartottak a kapcsolatot,hogy osszejottunk. Telefonon es messengeren, elvileg nem talalkoztak de mar ebben sem vagyok biztos.

Megkertem hogy ne beszelgessen a lannyal, mert engem zavar,hogy kb 1 honapja meg ot akarta felszedni meg smaroltak. Azt mondta csak baratok es nem erti miert zavar ez engem. Probaltam elfogadni,hogy lehet csak en komplikalom tul es nem foglalkozni a dologgal. Aztan kiderult,hogy lenemitotta a csajt messengeren, hogy veletlen se lassam meg,ha ir neki,mert szerinte igy engem mentett meg attol,hogy belekepzeljek a dologba barmit is.

Igen tudom minek torodom mar ezzel, de meg friss a szakitas es probalom osszeszedni azokat a dolgokat amik miatt megerte hogy vege legyen es ez az egyik.

En mindent megtettem erte, vele voltam mindenben es osszetorte a szivem teljesen.

2022. júl. 29. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Atalában én értékelni szoktam

Pl kell nekem ez az ember akkor is ha talonokat gyárt es véges a kapcsolat? Azaz átmenetre is de van annyi hasznom a kapcsolatbol amiert ez nekem megéri hogy pl 1 évet eltöltsek vele? Amibol ugysem lesz komolyabb?

Volt már olyan baratom akivel tudtam elore hogy nem passzolunk es vége lesz, nem örökéletu a dolog de akkor ugy voltam vele ha vége is lesz majdan en akkor is vele akarok ma lenni. 4 évet jártunk.

2022. júl. 29. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Igazuk van, red flag volt. Jól tetted, hogy kiléptél.
2022. júl. 29. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
31%

Folyt

Szoval ha megvan az az érzés hogy nekem ő akkor is kell ha majd vége is lesz egyszer, akkor nem szakitok, ha nincs meg ez a flow akkor simán dobom keresek mást

2022. júl. 29. 12:50
 4/7 A kérdező kommentje:

En nem akartam szakitani de muszaj voltam a vegen, a tettei nem hagytak mas utat.

Teljesen padlon voltam 2 dolog miatt is, es a sok majd egyutt megoldjuk hiszen itt vagyunk egymasnak utan inkabb eltolt magatol,mikor pont szuksegem lett volna ra. En bezzeg minden szarban ott voltam vele es sose hagytam volna magara akarmilyen gondjai is vannak. Nagyon osszetort lelkileg,hogy ennyire fontos voltam neki. Ez szarkasztikus termeszetesen.

2022. júl. 29. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, kérdező. Hagyd meggyógyulni a lelked, aztán később ha visszagondolsz, hálás leszel magadnak, hogy ki mertél lépni. Nem érdemes, sőt nem lehet tervezni hosszútávra olyannal, akire nem lehet számítani.
2022. júl. 29. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ha valaki azt mondja egy csajra/pasira, hogy "csak barátok", és kiderül, hogy kavartak régebben, akkor legyen nagyon gyanús.
2022. júl. 29. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Az exem akkor olyan 4 hónapja szakított az exével, amikor mi összejöttünk, még mindig tartották a kapcsolatot, engem ez nagyon zavart és ezt jeleztem is. Nem értette mi bajom, meg hogy csak barátok, ne mondjam meg neki, hogy mit csináljon, mégis miért ne lehetne vele jóban.

Végig szexeltek, mialatt mi együtt voltunk :) Úgyhogy kiderült, mégis miért nem akarta csökkenteni vele a kapcsolattartást.

Hiszek a férfi női barátságban, de csak akkor, ha előtte nem jártak meg nem volt köztük semmi, mert ha volt, akkor vonzódik hozzá és mégis miért lennék én fontosabb neki, ha a másik nő előbb ott volt?

2022. júl. 29. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!