Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tudom nem itt kene keresnem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom nem itt kene keresnem a valaszokat de mar nem tudom mi tevo legyek?

Figyelt kérdés

33f vagyok

6honapja jartunk....megismertem a legaranyodsabb legcukibb lanyt a vilagon de tegnap szakitott velem (a lany 29).

Volt mar reszem sok szakitasban de mindig volt elozmenye de ennek nem.

minden nap beszelgettunk mindig lattam Hogy szeret velem lenni es en is vele.

Tudni kell mindent tulagyal teljesen, egy toxikus kapcsolatbol lepett ki es mi 4 honapra Ra ismerkedtunk meg, se az exe se a csaladja sose erzekeltette vele Hogy o fontos nekik, en mindig probaltam de mindig mindent maga akar elerni.

Nem logtunk egymast nyakan (vendeglatozik 4-5 napot 12 oraban) ez a hattersztori

3 napja az exe eladta marketplacen az o regi biciklijet es itt kezdodtek a dolgok

2 napja meg egesz este nevetgeltunk osszebujva aludtunk

tegnap meg megkaptam Hogy tenyleg semmi rosszat nem tud mondani es o se tudja miert, de nincs magara ideje jelenleg es Hogy most nem hiszi Hogy szeretne folytatni.(mas pasi nincs, nehezen nyilik meg es enged kozel magahoz barkit)

Az a baj normalis esetben tudom Hogy tovabb kell lepni mert a masik nem akar. Volt ilyenbe reszem es tiszteletbe tartottam.

Itt viszont mast erzek az o reszerol....panikot... Es ezert mas ez most.

Nem irtam neki miota utoljara beszeltunk tegnap.probalok Eros maradni...

De ugyanakkor tenyleg megerositeni benne Hogy en tenyleg ott vagyok neki es bizhat bennem nem ugy mint az eddig eleteben barki mas.

Tudom nehez kerdes es sok az olvasnivalo de koszonom

2022. júl. 27. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Igy járnak a rendes jók. Ninvs meg az a plusz vagy kemia bennuk ami fogvatartana.
2022. júl. 27. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem hagyd egy kicsit. Be kell látnia neki is, hogyha szeretne veled lenni. Hagyj neki egy kis időt, aztán keresd meg, ne rögtön azzal, hogy jöjjetek újra össze, hanem kérdezd meg, hogy hogy van, esetleg mondd, hogy hiányzik neked, és ha ezek után látod rajta, hogy hajlik rá, akkor lehet esélye a dolognak.
2022. júl. 27. 14:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom es ezt tervezem, de mennyi az annyi? 2-3 nap? Egy het? Nem akarok tolakodni, de szeretnem biztosan 100%osan tudni Hogy tenyleg nem es nem csak panikolas
2022. júl. 27. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd szerintem jobb hagyni. Ha valakit szeretek, azzal nem játszok ilyen játékot. Nem szakítok mert éppen olyanom van. Jobb hogy végeaz ilyennek minél előbb. Aki igazán szeret, nem enged el, nem kér időt meg ilyen hülyeségek, ha Te nem követtél el semmit.
2022. júl. 27. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg vannak a háttérben dolgok, amikről nem biztos, hogy tudsz. Vendéglátózik gyakorlatilag éjjel - nappal, nem tudhatod, kivel mennyi időt tölt, pincérek, szakácsok... Tőled meg elhidegült.

Jobb lenne ezt elengedni, bármilyen fájdalmas.

2022. júl. 27. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán szexeltél vele?

Én nő vagyok, én most azért nem találkozok valakivel többet, mert ő úgy tűnik hogy fél. Kedves aranyos de semmi sem történik 🤷

2022. aug. 3. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vajon hogy hívják😄
2022. aug. 7. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!