Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tilt le az exem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tilt le az exem, ha én magam kértem meg?

Figyelt kérdés

Először is üdv mindenkinek! :)

Nos, a kérdés megválaszolásához tudnotok kell néhány előzményt.

Még tavaly november végén szakított velem az exem. Én már aznap kértem őt, hogy tiltsa le a számomat, tiltson Messengeren is. Bízza rám, mikor fogunk újra beszélni. Persze más minőségben mint a szakítás előtt. Afféle régi ismerősként. Nem láttam okát, hogy nagyon ritkán ne beszélgessünk el szépen, normálisan. De akkor azt mondtam neki, hogy jó időre tiltson le, hátha így könnyebb lesz nekem a továbblépés.

Nos, ezután egy hét múlva magáról felhívott a határozott kérésem ellenére. Még kb egy hónapig szinte naponta beszélgettünk órákig. De ezek a beszélgetések nem vittek minket közelebb egymáshoz Ismét kértem, hogy tiltson de nem tette meg.

Bevallom, nem volt erőm tiltva hagyni, mindig feloldottam a tiltást, hogy titokban nézegessem az idővonalát. Igen, tudom mit gondoltok, gyenge és/vagy hülye vagyok. Ha ez a véleményetek, hát...azzal nem vitatkozom.

Szóval egy hete leírtam neki mindazt amit érzek iránta azóta is. De határozottan közöltem, hogy néhány hét gondolkodási időt hagyok neki. Viszont ha egyáltalán nem érez semmit irántam, inkább tiltson , járjunk a végére, hiszen úgyis szakítottunk.

Nem mintha bármit belelátnêk. Tudom, hogy valójában már semmit se akar tőlem. De nem értem miért nem tilt? Hogyan vegyem rá, hogy végre megtegye? Nekem szükségem lenne arra, hogy ő tegye meg. Kifejtettem neki az okát is. Igen, szeretem még őt. De már nem először kezdtük újra az évek alatt úgy, hogy sehova nem vezetett. Legelső alkalommal komolyan indult a dolog köztünk. Azóta az évek alatt néhányszor úgymond kavartunk. De ezúttal ismét beleszerettem. De józanul gondolkodok. Én nem akarok még több kudarcba fulladt próbálkozást vele. Szeretném elengedni, ahogy régebben is. De ehhez szükségem lenne tőle arra, hogy tiltson.

Mit javasoltok, hogyan vegyem rá? És remélem tényleg értitek, miért annyira fontos, hogy az exem tegye meg. Úgyhogy kérlek titeket előre is, hogy mellőzzétek az olyan tanácsokat, hogy én tiltsam le.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Tiszteletem:

Kata

2022. júl. 19. 17:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de szerintem tök jót röhög rajtad, hogy mit össze pörögsz ezen a hülyeségen, és már csak azért se tilt le. Kíváncsi rá, hányszor mész még le neki kutyába. Kérd meg személyesen is, imádni fogja!😁
2022. júl. 19. 18:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha Te tiltanád le őt? Ezzel valóban végleg megszakadna a kapcsolat köztetek.
2022. júl. 19. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Fú, kedves kérdező, csupa jószándékból írom, hogy szedd össze magad és ne írj többet neki, főleg ne ilyeneket... Ez marhára nem tartás és önbecsülés...
2022. júl. 19. 19:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem ártana egy jó pszichológus!

Nem akarod lezárni, ezzel ő is tisztában van, és vissza is fog vele élni. Ha valóban véget akarnál ennek vetni, akkor letiltanád, és soha vissza sem néznél.

2022. júl. 19. 19:31
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

A ferfiak nem tiltanak egy nőt sem hülyék is lennének.

Mindig a nő dönt meddig hagyja magát talonnak vagy barminek.

2022. júl. 19. 20:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kb, mint az óvodában... Számalmas ahogy kapaszkodsz és irányítani próbálsz egy olyan személyt aki leírásod alapján már nem foglalkozik veled még annyira sem, hogy letiltson. Nőként írom, ne alázd magad tovább, vagy tegyed csak tudod, akkor nem fog menni a tovább lépés, olyan egyszerűen. Tiltottam, ja nem bírtam inkább ő tiltson, szerintem ez egy ostoba játszma. Ostobának érzed magad?
2022. júl. 19. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont nem érdekelne a semmin történő problémázásod :D

Az én facebookom, ha akarom, letiltalak, ha nem nem.

2022. júl. 20. 17:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig ez egy játszma amit te csinálsz. Ha nem játszmáznál, akkor te tiltanád le és nem lesnéd mikor jelentkezik újra. Igazából ezzel azt jelzed felé, hogy te oda vagy érte, képtelen vagy letíltani őt. Innentől kezdve csiki-csuki lesz és sokáig elhúzódhat, mint ahogy el is húzódott. Ő ugyanúgy jatszmázik, mint te, éspedig jól ki is használja a helyzetét. Rajtad áll, hogy még mennyi időt akarsz rá pazarolni, valószínüleg neki van még pár talonja melletted.
2022. júl. 22. 07:24
 19/20 anonim ***** válasza:
7%

Én nagyon is megértelek, Kata. Ugyanezt kértem és nem tette meg sokáig. Aztán annyit veszekedtünk emiatt is, hogy végül megtette.

Többiek, akik nem értik:

Nem azért tiltatja le magát, mert jatszmázik, hanem mert önmaga elől akarja lezárni a sráchoz vezető utat. Ha ő tiltaná le, annak semmi értelme, bármikor feloldhatja, és bizony fel is fogja oldani, ha nem elég erős hozzá. Olyan megoldás kell, amire neki nincs ráhatása.

Az más kérdés, hogy mennyire alázza meg magát, de higgyétek el, van az a lelkiállapot, amikor ez már nem érdekes.

2022. júl. 25. 01:26
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
19-es: Butaság:-) Tegyük fel, eléri a srácnál, de hol a garancia, hogy a pasi nem oldja fel, és nem ír rá később, nem hívja telón? Bőven vannak férfiak, akiknek tök mindegy, mi volt az előzmény, pár hét, hónap múlva dugni akar egyet, és ha anno jó volt a szex, simán jelentkezik, és úgy csinál, mintha korábban mi se történt volna. A kérdezőnek inkább a maradék méltóságát kéne összeszedni, nem könyörögni, tiltsa le ő mindenhol, és tartson ki mellette!
2022. júl. 25. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!