Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tul lepni a miert nem voltam eleg jo erzesen?
Igaz csak fel evig tartott,de ennyi mindent egy emberert sem tettem meg eletem soran, minden szarban mellette voltam amit el lehet kepzelni. O pedig elhagyott amikor a legnagyobb szuksegem volt ra, es mikor a kapcsolat vegen veszekedtunk, azzal buntetett,hogy tavolsagot tartott es meg az olelesen is ereztem,hogy csak muszajbol csinalja. Kimondatta velem hogy legyen vege, hogy aztan a fejemhez vaghassa,hogy de hat te szakitottal.
Egy honapja,hogy vege lett, de en meg mindig szenvedek, mint egy kutya, o meg mar tovabb is lepett.
Ennyire szarul kb akkor ereztem magam mikor a kozel 6 eves kapcsolatomnak lett vege, pedig ez csak fel evig tartott.
Igyál valamit, menj el fagyizni, hallgass zenét ( Volbeat) nagyon kis dallamos.
Beszélgess másokkal, pár hét és jobban leszel :)
Mindenütt vannak bzi ge.
Cik, lehet én is az vagyok.
Ilyen ez a hülye világ.
Gondolj arra egyedül vagy most, és mennyi időd van saját magaddal törődni :)
Figyu, nincs elég információ.Nemtudjuk hogy ő mit és miért tett, merem fogadni h te sem tudod. Honnan veszed h túl van rajtad? Lehet ő is szenved. Ha esetleg szakítás óta ülepedtek a dolgok, simán ki tzdjátok ezt beszélni hisz ti voltatok benne. Nekem van egy ismim, nő. Ugyanezt tette az exével amit te is írsz, neki az volt az oka h megtudta h a srác félrelépett. Nem mondta meg neki h tudja, inkább azt tette amit veled a párod. Még szakításkor sem tudott az ex békét hagyni neki, amit nem értett hisz ott volt akivel megcsalta. Szegény szenved, mert amúgy hiányzik neki az exe, de a megcsalás az megcsalás. Az exről nemtud semmit.
Szóval gondolom te infod nem teljes, annak oka van h rosszul érzed magad. Vagy szereted, vagy te tettél valamit h így alakuljon s van a lelkiismeret...
Fura ez a dolog... "Kimondatta veled h vége"!? Ilyen nincs. Ha kimondtad igaza van, te szakítottál vele!
Annyi mindent tettél érte? Lehet ő is érted?
Egyszer is megbeszélted vele h mit miért csinál, s h neked hogyan esik?
Gondolom nem, mert akkor nem lennél ki...
Ezek nem a "nem vagyok elég jó" érzésre utalnak, hanem bánatra.
Szia!
Sajnos hasonló helyzetben voltam, vagyok.
Én egy bántalmazó kapcsolatból épültem föl, s már csak kis dolgokat kellett javítani. Ezt közöltem az exemmel, azt mondta nem gond, segít nekem. Azt mondta mindig h ő a megoldások embere, s h mindent beszéljünk meg. Aztán összejöttünk. S valóban sokat segített, szépen lassan változtam.
Én nehezen tudok szerelmes lenni, ő azt állítja h gyorsan tud.
Számomra rengeteg időt töltöttünk együtt, ahhoz képest h távol laktunk egymástól, általa el kezdtem szocializálódni.
Azonnal azt akarta h költözzek oda hozá, egy számomra ismeretlen helyre, hagyam ott az állásom mert h ő megvesz nekem mindent, világ életemben dolgoztam.
Ettől beparáztam, hisz korainak tartottam.
Ő zárt térben füvezett, én nem, sose élek ilyenekkel, nemtudom milyen volt, de hatással volt rám is a füstje, ill. az ő össze-vissza viselkedése, hol bipolár volt, hol parajonás. Engem nagyon zavart. De rajtam is hasonló jött ki, pedig sose voltak ilyen tulajdonságaim.
Egyébként ezen kívül nagyon szerethető volt.
De ha összevesztünk én távolságot tartottam míg le nem nyugodtam h ne h olyat mondjak h nagyon megbántódjon.
Erre ő társkeresőkön ismerkedett addig.
Ez többször előfordult.
Hát ez nekem annyira fájt, h onnantól nem volt kedvem vele beszélgetni, csak gyors menetes sexre voltam képes, eltávolodtam, ha ott voltam takarításba menekültem.
Aztán lebukott egy viber beszélgetéssel, persze másnap tök más név jelöléssel mutatott egy lezáró beszélgetést, ennyire hülyének nézett.
Sokat segített rajtam, de ez annyira fájt, de gyáva voltam kimondani h vége.
Egyre jobban eltávolodtam, de szükségem is volt még rá h építsen.
Ő is eltávolodott, mindenért engem hibáztatott, csak maga dolgait fújta.
Messengeren összekaptunk, kimondattam vele h legyen vége.
S tudod mi fájt?
Hogy hazudott, megcsalt, s ráadásul egy messenger üzenetben vetett véget, majd engem ostromolt h beszéljük meg, h meg fogom bánni ha szétmegyünk. Hol ott ő mondta ki... Még akkor is hülyének nézett.
Majd letíltott mindenhonnan, aztán feloldotta s keresett....
S fáj, mert nem megoldáson volt, vagy ha nem volt ez így jó nem felnőtt emberek módjára átbeszéléssel mentünk szét.
Ezután direkt hosszú üzeneteket írtam(amit utál), s azt hazudtam h van más, csak h hagyjon békén.
Még mindig rossz érzés, mert valahol szükségem is van rá, de ahogy és amit tett arra nincs.
Kb 1 hónapja történt ez is, idővel enyhültek bennem a dolgok. Próbálom lefoglalni magam h ez a rossz érzés minél előbb elmúljon
Előző vagyok.
S tudod miért jönnek ezek a rossz érzések?
Mert nem kúltúrált módon megbeszélve történt a szakítás, nem szépen elválva. Mert ha úgy lett volna sokkal könnyebb. Nem egy üzenetben s dolgozza fel magában a felmerülő kérdésekre a választ ahogy akarja..
Ez a legnehezebb.
Ráadásul nekem ez egyedi volt, fontos volt.
Lehet neked is...
Megbeszélés lenne a jó, de sajnos örlődés maradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!