Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet szépen szakítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szépen szakítani, köpködés nélkül?

Figyelt kérdés

Valami tanácsot szeretnék :(

Mindig a fentebbi lett a vége, kivétel olyanokkal akikkel nem alakult ki komoly kapcsolat.

Annyira unom az ilyen veszekedéseket, meg hogy egykor én szerettem, nagyon, aztán ha nem működik én leszek a legszar*bb … főellenség csak mert nem akarom a kapcsolatot folytatni. Annyira bánt….

2022. júl. 13. 18:51
 1/7 Semuhi ***** válasza:
21%
Miért nem müködött ? Irok szognot lásd a kommentem PD
2022. júl. 13. 19:04
 2/7 Semuhi ***** válasza:
35%
Na az ilyenre kiváncsi vagyok PD
2022. júl. 13. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Intelligens emberrel kell összejönni.
2022. júl. 13. 19:25
 4/7 A kérdező kommentje:

1# lényes a miértje? Mindenkinél más. Itt ugyan piti dolog, de én nem akarom magam mindig az miatt rosszul érezni magam, mert más beállítottságú mint én, bizonyos helyzet/témákkal kapcsolatban.

2#🙌

3# többdiplomásak a szülei…

Neki igaz még csak egy van, és mégis így viselkedik…

2022. júl. 13. 20:36
 5/7 Semuhi ***** válasza:
0%
Fejts ki magad böven mire gondolsz milyen viselkedésbe had segitsek :D PD
2022. júl. 13. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

A diplomától nem intelligens senki, de az alja azt hiszi a fecnitől...

Szépen szakítani...Szia! Én gondolkodtam, erre jutottam, szép volt, ennyi volt, mától külön utakon járunk, legyél boldog mással jövőben...ajtó becsuk, ő meg ki:)

2022. júl. 13. 21:16
 7/7 Semuhi ***** válasza:
0%
Nekem volt 2 diplomás nöm el beszélgettunk a szarrol és hogy micsinál a nagy hadron utkozteto 😅 mindenrol
2022. júl. 13. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!