Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nők szakítottak már férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szakítottak már férfival mert az azthitte rendben van de valójában csóró volt?

Figyelt kérdés
De nem ismerte el a saját csóróságát, és te nőként szembesítetted ezzel, de a pasi akkor is csak döbbenten nézett hogy "mi az hogy ő csóró???"

2022. júl. 10. 13:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

# 10

Akkor ha jól értem te szellemi munkát végzel, ő pedig amolyan műszakvezető (?) féle, ami félig szellemi félig munkások közül "felkapaszkodott" pozíció?

vagy rosszul értem?

bérelt lakása volt? az zavart?

2022. júl. 10. 23:19
 12/12 anonim ***** válasza:
45%

11

Igen, mivel 37 eves volt. Én egyszerüen jobban szeretem a biztos egzisztencival rendelkező férfiakat

2022. júl. 11. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!