Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom hogyan kezdjek hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Szakítani akarok a barátommal. Három hónapja vagyunk együtt és nem érzem hogy túl sok a közös bennünk és ezáltal beszélgetni sem tudok vele rendesen. Már egy ideje érlelődik bennem hogy ez így nem jó és szakítani akarok de egyszerűen nincs szívem. Egy ideje kerülöm őt, félek egy kicsit megtenni és nem tudom mit tegyek.

2022. júl. 8. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves ..., én úgy érzem, hogy nincs meg bennem az a szikra, ami egy tartós kapcsolat kiépítéséhez és fenntartásához kellene. Én úgy gondolom, hogy kölcsönös megegyezéssel, jóbaráti viszonyban, de váljunk el egymástól".

Ha rákérdez, hogy mik azok a jelek, hogy nem illetek össze, akkor sorold föl. Ne ugorj be annak, ha fűt-fát ígér. Ne válaszolj azonnal, hanem esetleg kérj gondolkodási időt, de ezt nagyon jól gondold át. Aligha fog ez változni, hiába az ígérgetések.

2022. júl. 8. 15:56
 2/10 Semuhi ***** válasza:
100%
Dolgozzatok. Akommunikáciòn 😅
2022. júl. 8. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

1. Te: öhömm öhömm

2. Te: figyelj Béla beszélnünk kell...

3. Béla: jajj mi a baj?

4. Te: hát Béluskám, hogy rövidre fogjam szakítani akarok

5. Béla: Miért? Én szeretlek, nagyon szeretlek!

6. Te: Béla nem érzem jól magam ebben a kapcsolatban és még az elején vagyunk...

7. Béla: De most még is mi a bajod?? Majd...megoldjunk beszéljük át

8. Te: Béla én nem akarom, köszönök mindent de nem szeretném tovább folytatni, nagyon sajnálom.

9. Béla: nem már kérleeek most miért kell ezt, komolyan kútba ugrok

10. Te: Béla fejezd ezt be, sajnálom, én nem érzem jól magam

11. Béla: Persze tuti van már másik pasi egész biztos

12. Te: fejezd már be nincs másik pasi

13. Béla: ja persze

14. Te: na jó elég volt részemről vége, szia.

2022. júl. 8. 15:58
 4/10 Semuhi ***** válasza:
81%
Tudna változni ha dolgoztok a kommunikáciòn..
2022. júl. 8. 16:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az egyenesség tárgyilagosság a legjobb.

Azt ugy konnyebb tudomásul venni mint a bizonytalan zsarolos, mi lenne ha körmondatos, nem is tudom mit akarok, meg alig merem kinyögni, de hezitálok is még típusú szakítasokat.

2022. júl. 8. 16:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, csak ezt a szikrás szöveget ne süsd el a “legyünk barátok” bullshittel fűszerezve.
2022. júl. 8. 17:10
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Ezek a kommentek. :D Dolgozna a tököm a kommunikáción egy 3 hónapos kapcsolatban, dobbantanék én is.
2022. júl. 8. 17:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Na igen 7. én is így vagyok vele..
2022. júl. 8. 18:04
 9/10 Semuhi ***** válasza:
100%
Nekem 9 honapos ment igy szet azert volt tema de .. éreztem bajvan miabaj semmi mindig ezt mondta egy honapon keresztul aztan benyögte nem szeret ... Nem szeret. Akkor azt jelenti sose szeretett??
2022. júl. 8. 18:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen #9-es, sosem szeretett.
2022. júl. 8. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!