Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitás?? Mentális breakdown

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semuhi kérdése:

Szakitás?? Mentális breakdown

Figyelt kérdés
Megroggyantam mentálisan szakitás után zaklatom.. könyörgök neki hogy tiltson le hogy nem az ö hibája.. csak.sokminden osszegyult egyszerre a multbol.. zaklatom ... Mint egy gyoker de nem akarom nem fenyegetoen... Csak ugy hogy tilts le nem ugy kérlek mint a párod vagy barátod hanem mint egy ember .... Kedden megyek psichologushoz.. feloldom zaklatom.. leirom mivan bennem hogy legyszives tilts mert most nem vagyok normális vissza akarom kapni a régi életem .... ( Sok elfolytás és ö volt a hely tetején ami boritotta. Amentális lavinát) leis irtam neki ... Segitsetek kiakarok ebbol maszni :(

2022. júl. 7. 01:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha erre visszaemlékezel amikor már túl vagy rajta, nagyon szánalmasnak fogod érezni magad. Én azért ilyet nem csináltam, de én is párszor ráírtam meg sírtam neki. 9 éve volt és még mindig gáz visszagondolni rá 😀
2022. júl. 7. 07:25
 12/16 A kérdező kommentje:
Sajnos igy mukodok ... Es nagyon változtatni akarok ezen
2022. júl. 7. 12:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg túl akarsz lépni, egy két tipp:

Cél: felfogás, detoxikálás és felejtés.

-fogj egy noteszt és írd össze hogy miért lett a kapcsolatnak vége, miért volt toxikus, mi az amiért könnyet ejtesz, mi az amiért örülsz. Gyászold meg szubjektíven és objektíven. Ha szakítottatok akkor több lesz a negatív mint a sajnálni való elvesztett pozitív.

-Tiltás és törlés minden platformon, telefonszám blokkolás, képek/videók megsemmistiése. Ne legyél vele egy közös csetbe se, lépj ki, ne érdekeljen ki mit mondd.

-Oszd be az időded úgy, hogy alig maradjon egy lélegzetvételnyi szabadidőd. Arra törekedj hogy a nap végén "bezuhanj az ágyba". Mert ha eléggé lefoglalod és kifárasztod magad nem lesz időd rajta agyalni.

Idővel fog jönni a felszabadulás és a változás. Aztán idővel új, egészséges párkapcsolat.

2022. júl. 9. 00:50
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2022. júl. 9. 07:25
 15/16 anonim ***** válasza:
hehe, én is pont így voltam pár hónapja, hogy hadd kapjam vissza a régi életem plz, habár engem faképnél hagyott de az emléke hónapokig kísértett, sőt a mai napig csak ma már nem nagyon hat meg, de az a baj hogy ráébresztett olyan dolgokra, amiket már nem tudok nem akarni. Régen tök faxa agglegény életem volt, nem érdekeltek a nők nagyon mert nem volt kedvem hozzájuk de mégis jött 1 olyan a semmiből aki WOW és nem a külsőre értem, van minden utcában 1 szép lány, hanem valami... igazán... különleges. És most itt ülök full egyedül, azt sem tudom merre van, és ugyan már sokkal jobban vagyok, de már nem tudok visszamenni a régi életembe, mert abban nem volt az amit ez tudott volna nyújtani... Szóval ilyen két szék közé estem, de hé, legalább elvagyok és már nem sírok, nem szomorkodok, inkább röhögök kínomban az egészen mert tiszta tragikomédia, szóval egy idő után majd neked is átmegy ebbe, és ha teljesen nem is fogsz tudni tovább lépni soha, majd csak enyhülni fog az idővel elfogadható szintre.
2022. júl. 10. 19:19
 16/16 A kérdező kommentje:
Mázlista :D hogy költöi legyek : sajnos felkellett fognom mivan alkohol és ö együtt tettek tönkre vagy magamat tettem tönkre a 2 mondat totál más mégis a 2. Igaz
2022. júl. 10. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!