Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semuhi kérdése:
Szakitás?? Mentális breakdown
Figyelt kérdés
Megroggyantam mentálisan szakitás után zaklatom.. könyörgök neki hogy tiltson le hogy nem az ö hibája.. csak.sokminden osszegyult egyszerre a multbol.. zaklatom ... Mint egy gyoker de nem akarom nem fenyegetoen... Csak ugy hogy tilts le nem ugy kérlek mint a párod vagy barátod hanem mint egy ember .... Kedden megyek psichologushoz.. feloldom zaklatom.. leirom mivan bennem hogy legyszives tilts mert most nem vagyok normális vissza akarom kapni a régi életem .... ( Sok elfolytás és ö volt a hely tetején ami boritotta. Amentális lavinát) leis irtam neki ... Segitsetek kiakarok ebbol maszni :(2022. júl. 7. 01:22
1/16 anonim válasza:
Ez ilyen.
(Örülök hogy én már túl vagyok rajta)
2/16 A kérdező kommentje:
Hmm tanács :D ?
2022. júl. 7. 01:35
3/16 anonim válasza:
Volt ilyen exnőm. Nagyon szánalmas volt. Ezt tartsd észben
4/16 anonim válasza:
Egyszer írdd még ki magadból ha eddig nem tetted volna, aztán tiltsd és ne próbáld feloldani. Találj vmi új hobbit.
5/16 A kérdező kommentje:
Megvan minden hobbim.. szeretem mind de alkohol és ez egyutt leszedáltak ha ne nem iszok feljön az emlék. Ha iszok nyugi / durvább oszintebb leszek
2022. júl. 7. 01:51
6/16 A kérdező kommentje:
.. zaklatom a nöt nem érted fel ismertem ezt .. könyörgök neki tiltson le... Nem -_ hivogatom irogatok és nem tilt le igen mentálisan osszeomlotam.. de megyek kedden psichologushoz... Ahj
2022. júl. 7. 01:53
7/16 A kérdező kommentje:
Nem érted .. be kattan valami es vissza oldom .. minden oldásnál elmondok neki egy véleményt.. aztán könyörgök hogy tiltson.. elegem lett ráirtam tesojara hogy .. jajj de kattant az exed tiltsd mar le de semmi ba... Semmi ..
2022. júl. 7. 01:54
8/16 A kérdező kommentje:
Szánlamas :D? És nemérdekel hogy neked szánalmas azt akarom hogy jobbanlegyek legyen onallo eletem es menjek elore ....
2022. júl. 7. 01:55
10/16 anonim válasza:
Az alkohol pedig nem gyógyít!!!! Most is ittál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!