Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért magyarázta ezzel?
Figyelt kérdés
A volt párom erősen nárcisztikus. Ez volt az oka annak, hogy szétmentünk. A határaimat veszegette, a kölcsönösséget megjátszotta (ha érdeke úgy kívánta), és kedve szerint foglalkozott velem. Tehát ha olyanja volt, napoki hozzám sem szólt, vagy ha igen akkor alig pár mondatot. Ennek sosem mondta meg az okát. Besokalltam, és megmondtam neki, hogy a viselkedése alapján nyilván nincs rám szüksége. (Rajtam kivül mindrnkivel beszélt.) Erre már válaszolt, rám támadt, hogy neki ez egy hibája, és hogy miért én még nem hibáztam? Azt válaszoltam, az hogy valakit kedve szerint hanyagol, az tudatos döntés kérdése. Minden áron ragaszkodott ahhoz hogy ez nem döntés, hanem hiba, és én sem vagyok tökéletes! Mondtam hogy senki sem az, en sem, de az hogy hogysn viszonyulok a társamhoz, az döntés kérdése. Tehát rá raktam a felelősséget, erre azonnal önsajnáltatott, majd amikor ez nem jött be, keresett helyettem mást aki csodálja, akinek nulla elvárása van felé. A nárcisztikusok minden tudatos döntésüket azzal magyarázzák hogy ez csak hiba, amit a másiknak el kell fogadnia?2022. jún. 21. 11:49
1/7 anonim válasza:
Mindegy, hogy mivel indokolt.
Neked ez nem tetszik, tehát teljes joggal számoltad fel a kapcsolatot. Keressen olyat (és tartsanak is ki egymás mellett), aki ezt tolerálja neki.
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem többen voltunk eleve ebben a kapcsolatban, és kedve szerint elővette vmelyikünket, majd hanyagolta amikor a másikat elővette. Ezzel is szembesítettem.
2022. jún. 21. 11:59
3/7 anonim válasza:
Ettől nem lesz nárcisztikus személyiség...csak egy fasz inkább.
4/7 anonim válasza:
Így van. egoista. De többnyire mindenki az.
5/7 anonim válasza:
#4,
igen, minden szentnek maga felé hajlik a keze, tehát egoisták vagyunk, de ennek vannak határai.
6/7 anonim válasza:
Éremnek 2 oldala van. Azt nemtudjuk te hogyan viselkedtél vele. Nem biztos hogy volt egy harmadik. Lehet te voltál olyan vele ami ezt váltotta ki belőle
7/7 A kérdező kommentje:
6-os hát nem. Azóta kiderült hogy össze-vissza csalt, és mindenkinek uazt a dumát adta be, mint nekem. Erről ennyit.
2022. jún. 30. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!