Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért mond ilyet a volt párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond ilyet a volt párom?

Figyelt kérdés
3 hónapja közös döntéssel szakítottunk a párommal aki egy Lány. Neki azóta már van valakije. Pár napja ilyet írt. "Nagyon nehéz elengedni téged,csak azt szeretném hogy boldog legyél" kb 1 hónapja nem beszélgettünk egymással előtte. Akkor minden felmerülő kérdést megbeszéltünk. Miért ír ilyet?Teljesen felzaklatott.
2022. jún. 20. 16:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy nagyon gyenge jelzés arra, hogy újrakezdené veled. Várja a reakciódat, hogy van-e még esélye.
2022. jún. 20. 16:17
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Úgy tűnik, nem akadt más a horgára, ilyenkor előveszik az exeket.
2022. jún. 20. 16:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor tiltom mindenhonnan.

Zaklasson mást.

2022. jún. 20. 16:20
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Mert ahogy írta, még mindig szeret. Az új pasi nem tudott helyettesíteni. A kérdés ilyenkor az, hogy a szakítás okai fennállnak-e még, mert, ha igen, nincs miről beszélni.
2022. jún. 20. 16:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Vágyik hozzád. Te döntöd, hogy elfogadod-e vagy sem.

Ne felejtsd, hogy egyszer már lelépett, még ha közös döntés is volt, amit Te jóváhagytál. Változott azóta valami valamelyikőtöknél? Aligha tudtok ilyenről...

2022. jún. 20. 17:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szokott alkoholt fogyasztani(ritkán)? Nekem részeg/becsípett/alkohol által előhozott őszinteségnek tünik.
2022. jún. 20. 17:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Én mondom neked hogy ez a csaj még szeret, az a pasi meg bú felejtő és csak a te pótlékod. Nekem tök úgy tűnik mintha ilyen hirtelen felindulásból ment volna ez a szakítás, de végül is ha megegyeztetek együtt hogy jobb így akkor hagyni kell már egymást.
2022. jún. 21. 07:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem jött be neki az új pasi, tehát visszamenne hozzád. Aztán majd akad neki ismét egy másik és kölcsönös megegyezéssel (?) ismét különváltok.

Én nem fogadnám vissza. Aki engem elhagyott, annak részéről oka volt, de nem biztos ám, hogy Te vayg a hibás!

Kérdés, mikor lép fel nála ugyanez az ok...

2022. jún. 21. 07:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Lehet mint ember megszeretett, de mivel nem tettetek meg mindent hogy együtt legyetek mert ugye egy kapcsolatért dolgozni kell, nem akar neked rosszat, ennyire egyszerű
2022. jún. 30. 19:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert nincs baja veled, ezért nem akar neked rosszat
2022. jún. 30. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!