Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom tiszteletlen velem, szakítanunk kéne?
Elvoltunk a Balatonon. Múlt szombaton mentünk és most jöttünk fel, mert vasárnapi ebédre megyünk a szüleimhez.
A vonaton nem volt gusztusom a mellékhelyiséget használni, a pályaudvaron pedig már bezárt. Amikor hazaértünk már minden bajom volt és a párom is tudta, hogy pisilnem kellett.
Hívtam a liftet és a párom kivette a kezemből a kulcscsomót. Azt mondta hogy amíg várjuk a liftet kiüríti a postaládát, mert úgyis a tízedikről jön le.
Amikor megjött a lift, a párom állt a postaládánál és válogatta ki a szórólapokat, amiket kidobált. Szóltam neki, hogy itt a lift ő meg mondta hogy mindjárt végez. Mondtam, hogy hagyja már a leveleket, mert pisilnem kell, de csak mérgesen visszaszólt, hogy várjak már egy pillanatot. Mondtam, hogy akkor a kulcsot adja oda, mert muszáj pisilnem, de mondta, hogy mindjárt végez, várjak még. Kicsit vártam, de nem bírtam tovább. Odaszóltam, hogy pisilnem kell és jöjjön már, de nem válaszolt. Elindultam felé hogy elvegyem a kulcsokat erre végre elindult a lift felé.
Beszálltunk és úgy éreztem hogy már nem fogom kibírni a lakásig és ettől annyira megijedtem, hogy sírva fakadtam. Mondtam a páromnak sírva hogy ha bepisilek akkor fejbe vágom, erre mérgesen azt mondta hogy ha meg felhoz mindent a postaládából akkor meg az lesz a bajom, hogy tele lesz a szemetesünk.
Ha most ennyire nem tartott tiszteletben, akkor ez máskor is így lesz, nem? Akkor lehet hogy már most ki kéne szállni ebből a kapcsolatból?
Ti erről mit gondoltok? Szakítsak vele?
Add be a válópert és külön emeld ki, hogy a bili a tiéd:DDD
"Buborék bogár":D
Az ő szemszögéből:
Érthető hogy hisztinek vette, főleg úgy belegondolva, hogy a saját akaratodból tartogattad a liftig órákon át, aztán a liftben azt mondod, hogy ha bepisilsz az csakis az ő hibája lesz, mert pár perccel tovább kellett miatta visszatartanod.
Egy átlagember elmegy a vonaton ha vészhelyzet van vagy keres valami helyet ahol pisil és a párod is úgy érzékelhette, hogy ha nagyon kellett volna, nem tartogatod a megállótokig vagy elintézted volna az utcán, de mivel hazáig egyszer sem pisiltél, biztos nem volt annyira sürgős.
A te szemszögedből:
Viszont a te oldaladat is megértem. Amikor beérsz a házba és tudod, hogy mindjárt pisilhetsz, eljön az a pont amikor minden erődre szükség van, hogy visszatartsad. Aztán a párod miatt annyi ideig kell erőlködnöd, hogy elfáradnak az izmaid és hirtelen azt érzed, hogy nem vagy képes tovább erölködni, de ha nem szorítod, elkezdesz bepisilni.
Tehát tényleg igaz, hogy ha mondjuk a lakásba felértek, de az előszobában teljesen összepisiled magad, az a párod hibája, mert minden izmod elfáradt amíg rá vártál.
Viszont, ami miatt tehette:
A postaláda 1 hét alatt nagyon meg tud telni a sok szeméttel és gondosan át kell nézni, főleg, hogy pl értesítőket ne dobj ki, meg kell nézni hátha valamelyik kupon hasznos, hátha valamelyik felhívás jól jön, ezt pedig nem intézed el a lift érkezéséig.
Akinek tényleg nagyon kell pisilnie, az reszket, görnyedten áll, remeg a hangja, toporog, alig kap levegőt, ezek mind látható jelek, szóval megérthette volna, hogy most nem ez a legalkamasabb idő a postaládát átnézni és simán foghatta volna az egész kupacot és otthon átnézhette volna, ami nem kell, megy otthon a szemetesbe.
Viszont ő azt mondta, hogy ha felviszi és otthon dobja ki, az a bajod.
Szóval ebből kiindulva te már teremtetted le azért, hogy az egész kupacot felvitte és lehet ez őt bosszantja, hogy mindig lent kell válogatnia, nem ülhet le otthon nyugiban, mert akkor hisztizel.
Lehet ezzel akarta jelezni, hogy ez mennyire bosszantja őt. Valószínűleg tudta, hogy mindjárt a lift elé pisilsz és így idegesítőnek találod, hogy neki pont lent kell válogatnia, lehet ő is ért már úgy haza, hogy csak kikapta a postaláda tartalmát, mert pisilnie kellett, éhes volt, fáradt volt és rosszul esett neki, hogy te otthon ezért lebaxod.
Viszont ez elég gyerekes húzás és a kommunikáció hiányára utal. Nem tudjátok civilizált emberek módjára mebeszélni, te azt mondod, hogy uga-buga ő meg azt beleli, hogy arrghh.
Szerintem is tiszteletlen volt a párod. Ezt meg kell higgadtan beszélni akkor, amikor nem friss az élmény. Nekem hasonló problémám volt az, hogy doszt akkor ált neki reggel tök piti dolgokról kérdezgetni, amikor tudta, hogy időre kell mennem és sietnem, és még ő volt felháborodva, amikor megmondtam neki, hogy nem olyan fontos dolog most ebben a pillanatban eldönteni, hogy arra az adott tescós zacskóra szükségünk van-e, vagy kidobja, ráér este is... és hogy főleg miatt voltam késésben, mert 20 ilyen kérdéssel feltartott reggel és kizökkentett a ritmusból, am ikor már kértem, hogy ha látja, hogy sietek, akkor tényleg csak fontos, sürgős kérdéseket tegyen fel. Amikor másodszorra megbeszéltem vele higgadtan, akkor már megértette.
Itt is ez a helyzet, hogy megkérted valamire, erre dafke nem azt csinálja, és kitalál egy teoretikus "mi lett volna, ha"-t és azzal indokolja meg, hogy ha rajta múlott volna, hagyta volna, hogy bepisilj, pedig mondtad neki. Kivéve, ha igaza lett volna, akkor meg szintén, ezt érdemes megbeszélni, hogy akkor meg ne vegzáld amiatt egyfolytában, hogy a levelesláda meg a szemetes állapota éppen milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!