Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt az exem?
Figyelt kérdés
Kb 1 hete szakitotunk. Mikor mondtam neki h ez nem fog müködni. Elkezdet sírni és könnyörögni h ne legyen vége. Rosszul éreztem magam. Mikor 2 nap után mentem a cucomért hozám vágta azt mindenek elhorodot. Hogy egy K*va vagyok meg nem fog engem szeretni senki. Meg nem szeretem elégé(mondja úgy volt más rajtam kivül. Megcsalt)Masnap folyamatason írt h hiányzom neki meg kezdjük újra. Valaki megtudja mondani h ezt miért csinálja?
19/L
2022. jún. 13. 13:01
1/6 anonim válasza:
Egyrészt mert még baromi éretlen, másrészt pedig azért, mert kétségbe van esve, hogy elhagytad és fingja nincs róla, hogy hogyan szerezzen vissza téged, így minden elcseszett módon bepróbálkozik. Ez engem csak megerősítene abban, hogy nagyon jól döntöttem.
2/6 anonim válasza:
Talán azért, mert reménykedik abban, hogy nincs benned elég tartás és egészséges önbecsülés, és visszafogadod, neki meg nyilván jól jönne a fix punci, aki mellől kalandozhat.
3/6 anonim válasza:
olyan hülye mint én, hagyd a picsába 27F
4/6 anonim válasza:
Tipikus nárcisztikus ember, nézz utána. Az ilyentől menekülni kell
5/6 anonim válasza:
#4 Nem kell mindenkire ráhúzni a nárcisztikus jelzőt, bármennyire is divatos manapság. Ha csak felszínesen ismered ezt a kifejezést, akkor ne dobálózz vele!
6/6 anonim válasza:
Hagyd a francba,és lépj tovább.Erre nincs magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!