Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik állítás igazabb? (szerető, megcsalás, elhagyás téma)
#7:
Ebben az esetben szépen ki kell várni a szőnyeg szélén, amíg elválik. Ne áltasd magad: aki el akar válni, az válóperes ügyvédet meg albérletet keres, nem szeretőt.
Csak utóbbit nehezebb felszedni azzal a szöveggel, hogy egyébként ő elvan a langyosban, fő a biztonság és a stabil anyagiak, a gyerekeit meg nem havi egyszer akarja látni, viszont néha megdugna, mert a felesége az új punci varázsát nem tudja megadni.
De ettől te még kereshetsz bármilyen kifogást, meg áltathatod magad bármilyen hazugsággal, a te életed. Jogodban áll elkúrni, szó szerint.
En voltam az aki miatt elkoltozott otthonrol, eloszor alberletbe egyedul, aztan en hozza, aztan en vettem hazat es ugy egyutt. Ennek mar ket eve. Koztuk mar regota voltak gondok, neha elofordult egy egy kikacsintgatas, de szeretoje sosem volt a paromnak, en sem lettem az, koztunk egy csok csattant el, egy honappal kesobb pedig elkoltozott alberletbe. Mi jovore osszehazasodunk, szoval nem az uj punci meg az ujdonsag varazsa all fenn, hanem tenyleg szeretjuk egymast.
Azt viszont elismerem hogy a mi tortenetunk a ritkabb, sokan tenyleg nem mernek dobbantani a kenyelem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!