Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évig bírtad ki a leghosszabb ideig a másikkal, ami után aztán vége is lett teljesen?
Ha a tűrőképességre vagy kiváncsi amikor már arrol szól a kapcsolat meddog lehet kibírni (a szenvedést, kúttalan reményt a valtozásra, stb), nálam eddig a maximum idő csak hónapokban mérhető.
Azaz pl 1 évig jártam ugyan az exemmel, de csak a 3 utolsó hónap volt vele maga a pokol, a többi korabbi része szép. Azaz exemnél 3 honapig bírtam a poklot es 3 honap után adtám fel teljesen es engedtem el.
Egy másik kapcsolatomban fél évig tűrtem bántalmazást. (Tényleg megtudják fogni az embert a bántalmazók, olyan kötelékeket szerelmet képesek kialakítani amit tényleg nehéz magadban leküzdened, hogy ki tudj lépni. Kb önerőszakolásnak tűnik az hogy a saját akaratod a saját szerelmes érzésed ellenére te kilépsz. Irto kemény. Nem csodálom hogy sokan meghalnak vagy 10 évig is bantalmazokkal vannak)
Folyt
Lasd bántalmazást is pl.
Nem kell ehhez nekem 10 év vagy a halál mint másoknak hogy rájöjjek hoppá ki kell lépni.
Én is úgy vagyok, mint a 2., amikor már csak a kapcsolat "elviselése" volt a kérdés, akkor az pár hónap volt (bár nekem több volt, mint neki, olyan 6-9 hónap körül), összességében olyan 2 évet jártunk.
A férjemmel lassan 10 éve vagyunk együtt, nem érzem azt, hogy csak "elviselném" a kapcsolatot meg "kibírnám", szóval nem arról van szó, hogy hamar feladja az ember, csak nem erőlteti azt, ami nem jó.
Par hónap alatt is annyi minden történhet mint másoknál.évek alatt.
Nem mindenkinél jelenti az idő ugyanazt.
Akk pelda.
Nezel egy filmezt. Le.egy 2 ora alatt millio esemeny. Azalatt te csak ültél egyhelyben. Hasonlo az különböző emberek különböző életéhez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!