Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet lekoptatni az ilyet?
Rájöttem hogy nagyon különbözőek vagyunk és már most sokszor rosszul vagyok tőle, pedig ez még nagyon nagyon friss. Én nem vagyok rá kattanva hogy a lexikális tudás a minden, de nem a Mónika show-n tudok nevetni amíg ő az ilyeneken. Semmi nem érdekli. Már a megnyilvánulásai miatt is feszengek. Az utcán sétálva csak úgy gondol egyet felüvölt, fütyülget, felhúzza a pólót a hasamon mert szerinte ez vicces. Volt hogy nyúlkált ide oda az utcán, én meg lesöpörtem a kezét, tiltakoztam és csak lestem nagyokat hogy ehhez hogy van arca, mert nekem ez tárgyiasítást fejez ki. Őszintén szólva ledöbbentem, mert azt hittem hogy egy úri ember. Megmondtam neki hogy ezeket fejezze be mert nem szeretném, undorító ez a viselkedés is, de nem igazán értette meg.
Sokszor mondogatja hogy neki csak az számított mindig hogy legyen mit enni, legyen hol aludni, legyen mit felvenni, legyen kit szeretni, néha valahova elmenni és más nem számít. Ez így tök jól hangzik, gondoltam milyen jó értékrendje van, helyén a szíve, na de olyan egy filléreskedő hogy megőrülök tőle. Ezzel nekem azt akarta üzenni hogy az én igényem is ennyi legyen? Bármi ami belépős arra nemet mond mert pénzbe kerül. 😳 Még a boltban előttem is képes kijelenteni hogy az olcsót veszi csak meg. Nagyon nem bánja ha nyitogatom a pénztárcámat, na de nő létemre én fizetgessek mikor az én fizetésem fele annyi nincs mint az övé, kiadás meg nekem is van bőven? El vagyok képedve, mert azt érzem hogy a legjobb oldalát mutatta, erre kezdenek előjönni az ilyenek. Azt hittem okosabb, de buta mint a föld, filléreskedő, és még a viselkedése is néha olyan amilyen. Mivel lehet levakarni hogy meg se bántsam? Nagyon kedves aranyos egyébként, de azt azért csak nem mondhatom neki így hogy nem akarok vele lefeküdni mert egyáltalán nem kívánom, butának tartom, a viselkedésétől egyenesen rosszul vagyok, és nem akarok vele tervezni mert ha valamit csinálni kéne, a végén még munkadíjat is felszámolna, ne adj Isten még a gyereken is kispórolna mindent ha lenne.
Köszönöm a tanácsokat!
Megmondod, hogy bocs, ez nem megy, mert félreismerted. Hello.
Ilyen kellemetlen alak és még itt kattogsz, hogy mit fog szólni?
Te mit szóltál, mikor gázul viselkedett? Csak ezzel foglalkozz, ne vele.
Nem egymást keressük, szia.
Be fog vadulni, könyörögni fog, aztán fenyegetőzni. De jobb mielőbb lezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!