Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
Rám írt egy ismeretlen férfi facebookon ismerkedés céljából,közöltem vele én nem akarok ismerkedni majd egyre erőszakosabb lett a végén kiderült el mondta exem beszélt rólam neki és ő mondta neki hajtson rám, gondolom miket mondhatott ilyen téren elég undorító! Ez mire volt neki jó?2022. jún. 1. 12:06
1/5 anonim válasza:
Mi mire volt jo?
Nekem lett igy ill hasonlóan barátom aki az exemtol kérte el eleve az elerhetőségeimet is ő pedig megadta neki.
Ekeinte azt hittem hogy adják veszik egymás kozott a nőket irto megalázonak ereztem.
De a másik srác nekem mérhetetlenul.sokat bizonyitott hogy valoban komolyan vesz es valoban nagyon akar engem. És szeret.
Lehet azt hitte van esélye azzal hogy szakítottatok mert azt mondthatta neki az exed hogy lehet neked ő tetszik. Es mkst átberve erzi magát.
3/5 anonim válasza:
Es nekem hatalmas szerelem is lett azzal, akinek az exem adta meg az elérhetősegeimet. Es csodaszép szerelem.
(1)
4/5 A kérdező kommentje:
Exem haverja élettársi kapcsolatban kizárt komolyan akart volna!
2022. jún. 1. 12:14
5/5 anonim válasza:
Ja hát akkor nem is értem min sértődött meg hogy elutasitottad🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!