Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gyerekes dolog, ha írok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes dolog, ha írok egy levelet, mielőtt elmegyek?

Figyelt kérdés

Jeleztem a párom felé, hogy elköltözöm a mai nap folyamán. Leülni és megbeszélni nem tudtuk a dolgokat, így bennem maradt sokminden amit el akartam mondani neki.

Arra gondoltam, hogy leírom neki, amit nem volt alkalmam kimondani. Gyerekes dolog lenne levelet írni?

2022. máj. 30. 07:12
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem, tedd meg. Mar csak magad miatt is!
2022. máj. 30. 07:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha őszintén leírod, ami a szívedet nyomja, akkor az nem gyerekes. Épp az volna a gyerekes, ha szó nélkül távoznál, mint egy sértődött kis tini. Egyébként ha ennyire rosszul kommunikáltatok a pároddal, akkor abban én a helyedben azért nagyon nem reménykednék, hogy a leveled tartalmát majd jó alaposan át fogja gondolni. Azt azért mindenképpen tanácsolnám, hogy ne vádaskodj a búcsúlevélben, mert az ilyesmi haragot szokott szülni. Inkább arra helyezd a hangsúlyt, hogy megköszönöd a pozitív élményeket neki.
2022. máj. 30. 07:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem akarok semmi bántót vagy vádlót írni.

Szeretem, ő is szeret, de a körülmények és az éltérő gondolkodásmódunk miatt ez a kapcsolat meddő próbálkozás volt csak.

2022. máj. 30. 07:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bármit írsz, bantasnak kritikanak veszi. De magad miatt írd meg. Csak ne várd, hogy bármit is megért belole
2022. máj. 30. 07:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Voltam már mindkét oldalon. Azon is aki levelet kapott. Amikor az exem hagyott nekem levelet miután megcsalt , nem érdekelt egyáltalán , és nem értette miért vagyok vele bunkó. A fogadó fél kicsit gagyinak fog tartani , de egy héten belül elfelejti. Viszont ha vannak dolgok amiket nem tudsz elmondani és benned maradnak örökre az sem jó. A legutóbbi kapcsolatomból azért tudtam relatív hamar felállni , mert amit csak akartam az utolsó mondatig , el tudtam neki mondani , nem maradt bennem semmi. Másnap felkeltem és fájt a dolog , de megynyugvást éreztem , hisz nem maradt mondandó.

Ezért azt javasolnám , ha tényleg szarul érint , akkor mindenképp vagy mond el az arcába amit akarsz , de a levél is megteszi. Ne maradjon benned mondandó.

2022. máj. 30. 10:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp írd meg szerintem. Ha olvasás nélkül kidobja, te akkor is kiadtad magadból ami ki akart jönni és könnyebben túl tudsz majd lépni.
2022. máj. 30. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!