Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes dolog, ha írok egy levelet, mielőtt elmegyek?
Jeleztem a párom felé, hogy elköltözöm a mai nap folyamán. Leülni és megbeszélni nem tudtuk a dolgokat, így bennem maradt sokminden amit el akartam mondani neki.
Arra gondoltam, hogy leírom neki, amit nem volt alkalmam kimondani. Gyerekes dolog lenne levelet írni?
Nem akarok semmi bántót vagy vádlót írni.
Szeretem, ő is szeret, de a körülmények és az éltérő gondolkodásmódunk miatt ez a kapcsolat meddő próbálkozás volt csak.
Voltam már mindkét oldalon. Azon is aki levelet kapott. Amikor az exem hagyott nekem levelet miután megcsalt , nem érdekelt egyáltalán , és nem értette miért vagyok vele bunkó. A fogadó fél kicsit gagyinak fog tartani , de egy héten belül elfelejti. Viszont ha vannak dolgok amiket nem tudsz elmondani és benned maradnak örökre az sem jó. A legutóbbi kapcsolatomból azért tudtam relatív hamar felállni , mert amit csak akartam az utolsó mondatig , el tudtam neki mondani , nem maradt bennem semmi. Másnap felkeltem és fájt a dolog , de megynyugvást éreztem , hisz nem maradt mondandó.
Ezért azt javasolnám , ha tényleg szarul érint , akkor mindenképp vagy mond el az arcába amit akarsz , de a levél is megteszi. Ne maradjon benned mondandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!