Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tudom, hogy jó döntés volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy jó döntés volt a szakítás, de mégis fáj?

Figyelt kérdés

Nem szeretném taglalni a részleteket, csupán a lényeget: az illető nem "csak" a női mivoltomban alázott meg, hanem emberileg is. Lényegében kikényszerítette azt, hogy szakítsak. Én szerettem őt, próbáltam vele megbeszélni a dolgokat, kértem keressünk megoldásokat, de nagyon durván elutasította minden próbálkozásomat. A végén már feladtam, és szakítottam. Pedig nem ezt akartam, de muszáj volt, mert a viselkedése az kritikán aluli volt emberileg. Erre neki állt feljebb hogy szakítok, érzelmileg zsarolni kezdett, bűntudatot akart kelteni bennem. Mondtam neki, nyilvanvaló hogy nem kellek neki, a sok elutasítása (a kapcsolat rendezésére tett kompromisszum ötleteim), az hogy konkrétan semmit nem tett a kapcsolatért,egyértelművé tette számomra azt, hogy ezzel "megmutatta a kifelé utat".

Tudom jól, hogy jó döntést hoztam, az önérzetem sem bírta már elviselni a semmibe vételem, de mégis fáj hogy szakítottam, mert bennem a legjobb szándék volt, hogy hozzuk rendbe. Volt már valaki hasonló helyzetben, hogy kénytelen volt szakítani a másik viselkedése, hozzáállása miatt?

2022. máj. 25. 16:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Fontos megfigyelni hogy a pasi hogy banik a többi emberrel.

Ha igy, jobb ha menekülsz. Nő vag, nem pedig a megmentő.

Mondjuk nekem az jön le, hogy Te kompromisszum kész nő vagy, biztos van Neked is hibád de ez azert nem rossz tulajdonság.

Azt gondolom, hogy ő nem szeretett, lehet nem ia tud szeretni. Sajnalom, de jobblesz Neked nélküle.

9-es

2022. máj. 25. 22:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az egyik legjobb tulajdonságom a kompromisszumkézségem. Viszont akiben erre minimális hajlam sincs, nem együttműködő, azzal nem tudok mit tenni, de igazán senki sem.
2022. máj. 25. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!