Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak barátnőmmel?
Ő az első barátnőm és 2 éve vagyunk együtt. 25 évesen jöttem vele össze és most 27 vagyok.
Az agyam azt súgja szakítsak vele, mert nem tudom vele elképzelni a jövőm. Szívem viszont azt mondja ne mert azért még szeretem.
Önbizalomhiányos vagyok és nehezen ismerkedem félek mikor lenne újabb barátnőm.
Valamint őt is féltem, hogy mennyire viselné meg, mert nagyon szeret.
Az a baj elég lusta én sokkal szorgosabb vagyok nála és a stílusa is teljesen más, ami nekem nem feltétlen jön be, de ő így érzi jól magát szóval nem akartam rajta változtatni beletörődtem. (2 éve nem a kinézete miatt jöttem vele össze, hanem egyszerűen szerelmesek lettünk egymásba)
Félek, ha szakítani fogok vele, akkor meg fogom bánni. Elég tapasztalatlan vagyok nők terén.
Sajnos elég csendes típus vagyok és így nehéz csajozni.
Tényleg bazi önző vagy, és infantilis. Ráadásul még töketlen is. Csak eszköznek használod a csajt, mert annyira félsz egyedül lenni.
Ő nem az anyukád, le lehet szállni a szoknyájáról. Szakíts vele, hogy találhasson magának egy normális férfit, te meg nőjj fel. Aztán majd utána jöhet a társkeresés, de egyelőre emiatt még nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!