Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja együtt vagyunk, de én már nem érzem azt amit az elején. Túl gyorsan jöttünk össze és egyre kevesebbet beszélünk. Szeretem a társaságát, de őt már nem. Hogyan tudnám neki megmondani, hogy szakítani szeretnék vele? Attól tartok, hogy esetleg kárt tenne magában vagy megakarná bosszulni valahogy.. Elvileg nagyon szeret, bár már egyre kevésbé érzem2018. máj. 2. 18:28
1/5 anonim válasza:
Csakis sms-ben. Ma már az a menő. (Nem.)
2/5 anonim válasza:
Hiába szeret ha te nem szereted. Alapesetben azt írnám, hogy közösen oldjátok meg, de 3 hónap az egyenlő a nullával, nincs miből erőt meríteni. Mivel hamar eljött ez a változás minél hamarabb szakíts. Mindenki kapcsolatában előjön egy ilyen érzés, 1-2 év között valahol, ott már közösen is meg tudtok oldani ilyen "nehéz" helyzeteket, ha meg elbuktok akkor nem ment volna tovább, vagy máshol akadtatok volna el. Ez egy "próba", de 3 hónap után, mint mondtam, semmit se jelent, nem szeretted őt igazán (most le fogsz pontozni, de igazam van).
F/18
3/5 Fruzs33 válasza:
Csináld azt,mint az exem 18 nap járás után.Kérj időt,aztán utána ad ki az útját azzal,hogy nem tudod vele ezt tovább folytatni.
5/5 anonim válasza:
Csináld azt amit, az exem!
Mindenféle bejelentés nélkül megjelent a városomban, feljött enni és kiadta az utamat, aztán közölte, hogy én őt ne dobjam ki, míg nem jön a busza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!