Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Jovoheten adom vissza az exem cuccait, ees ugy gondoltam valami kis frappans mondatot, odabokok majd neki amellyel erezheti, hogy mennyire osszetort engem.. Van valami otletetek?
2022. ápr. 17. 15:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
10es 17 vagyok o meg 16..
2022. ápr. 17. 20:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, emelt fejjel próbálj meg elbúcsúzi tőle minél kevesebb drámával. Ha kiszeretett belőled, akkor szerinted mennyire érdekli, hogy összetört téged? Csak az egoját eteted azzal, ha érezteted, mennyire fontos ember, aki képes összetörni egy másikat. Nem fogja meghatni. Összefújkálni parfümmel a cuccait tényleg gyerekes. Berakja a mosógépbe, kimossa, utána már nem fogja érezni. Hidd el, a későbbi éned meg fogja köszönni, ha kihagyod ezeket a manírokat.
2022. ápr. 19. 09:29
 13/15 A kérdező kommentje:

12-es, koszonom igen lehet tul gyerekes, viszont az a helyzet, hoogy a pulcsijat masodjara mostam ki es a parfumom illata meg mindig benne van😅

Es nem azt jelenti, hogy nem erez irantam semmit, mert hiaba tort ossze, olyan szinten latszik rajta hogy szomoru, snapen streakekben csak olyat kuld amivel ram utal, a bitmojija szomoru..

Haa a talalkozasnal visszaadom a cuccait, de nem olelem meg akkor azzal mit ereztetek vele? Szerintetek meglepodik?

2022. ápr. 19. 20:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Látom, tetszik, hogy játszadozhatsz ennek a fiúnak az érzéseivel és hogy látod a szenvedését. Te szerettél ki belőle, de még mindig folyton rajta jár az eszed, miért is? Vagy csak ennyi, hogy szenvedtesd? Gratulálok, kicsit gyakorolsz, ügyes pszichopata válhat még belőled.
2022. ápr. 19. 20:55
 15/15 A kérdező kommentje:

14-es..amig nem tudsz semmit meg se szolalj kerlekxd

Foleg ugy h en vagyok az aki mindennap sirt utana, es o szeretett ki belolem, NEM EN O BELOLE..

es o jatszadozott velem, mert vagy 4x elmondta hogy kezdjuk ujra..en idiota meg belementem majd ra par hetre meg dobott ismet..

Szoval koszonom azt h mindennek elmondtal, de nem en vagyok a pszichopata:))

2022. ápr. 20. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!