Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Jovoheten adom vissza az exem cuccait, ees ugy gondoltam valami kis frappans mondatot, odabokok majd neki amellyel erezheti, hogy mennyire osszetort engem.. Van valami otletetek?2022. ápr. 17. 15:10
2/15 A kérdező kommentje:
1-es, koszonom..de nem ilyen felere gondoltam..
Gondoltam arra hogy benyogom neki azt hogy, “elvezd ki az illatukat” mert tervezem szetfujkodni parfummel hogy ne erezze magat egyedul estenkent😼
2022. ápr. 17. 15:23
3/15 anonim válasza:
Gyerek vagy te még, van külön tini párkapcsolatok rovat.
4/15 anonim válasza:
"amellyel erezheti, hogy mennyire osszetort engem."
Ne mutasd ki, hogy összetört téged.
"tervezem szetfujkodni parfummel" ez meg egyenesen gyerekes dolog. Kulturáltan, intelligens ember módjára add vissza a cuccait és kész. Nem kell drámázni, meg színészkedni. Minél jobban cirkuszolsz, annál inkább meg lesz róla győződve, hogy jól döntött és örülni fog, hogy megszabadult tőled. Inkább viselkedj felnőtt ember módjára. Erkölcsileg jobban jársz.
5/15 A kérdező kommentje:
4-es, ha pl nem mutatok ki semmit, mert ugymond mar nem hianyzik annyira es boldog vagyok nelkule, haa kimutatom azt hogy boldog vagyok azzal talan mit erhetek el?
2022. ápr. 17. 15:51
7/15 A kérdező kommentje:
6-os Mert kiszerett belolem..
2022. ápr. 17. 16:17
9/15 A kérdező kommentje:
8-as most a kornak mi koze van ehhez?😅
2022. ápr. 17. 20:00
10/15 anonim válasza:
ha 15 vagy teljesen más lesz a szöveg amit mondanánk mintha 35 lennél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!