Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 6 éve szakítottam a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve szakítottam a párommal azóta nem is beszéltünk de egy pár hete folyton róla álmodok és sokat gondolok rá szeretnék írni neki szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 6. 19:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb 12 éve "barátságban" elvált barát irt, hogy álmodott rólam és hogy vagyok.

Én lezártam a részemről a kapcsolatot, ő úgy látszik még nem, ha ló nincs jó a szamár is alapon a régi bevált exekhez vissamenni nem ajánlott...

Nem mindenki tart már ott ahol a másik, vannak akik túllépnek és vannak akik még nem.

Ami szétszakadt és ennyi idő eltelt ott nincs mit keresgélni..

Lehetnek lelki állapotot jelenleg, de érdemes elemezni, hogy mi zajlik most benned, és miért jött fel az ő képe álmodban...

Kérdések: mi akadályoz abban, hogy boldog legyél most?

hagyd engedd el, ne keress rá válaszokat, csak meditálj a kérdéssel...

2022. ápr. 7. 12:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
5-10 évente álmodok exekkel. Akkor most hívjam fel őket ilyenkor?
2022. ápr. 7. 14:35
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
Én sajnos pont az ellentètes pólust kivànnèk kèpviselni, mert gondolj csak bele mi fog törtènni ha rà ìrsz? Szerintem van annyira intelligens ember hogy nem fog csúnyàn elhajtani tudjuk hova,vagy ha mèg se akkor sem dől össze a vilàg màr nem az életed rèsze.Egyébként meg simàn elképzelhető hogy ő is kivàncsi ràd... csak el telt 6 èv, ès volt hogy egymàs mindenei voltatok. Az idő rövid, èn ìrnèk.
2022. ápr. 13. 21:01
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
Látom a fantáziát a 13-as válaszában. Szerintem se lehet belőle nagy baj, ha megkérdezed tőle hogy van vagy miujság? Vannak emberek akiket érdekel hogy alakult az exük élete, sok esetben nem azért, mert újra össze akarnának jönni vele, hanem azért, mert csak egyszerűen fontos nekik az adott ember és kíváncsiak, hogy vajon jól van e az exük, minden rendben vele. Ha barátságban váltatok el, szerintem nem lehet probléma egy ilyen kérdésből.
2022. ápr. 13. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:
28%
Nem mindenki utálja a volt párját .. A keserű emberek persze mindenkit utálnak.
2022. ápr. 13. 21:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Itt az a legfőbb kérdés, hogy miért szeretnél ráírni? Nem vagy még rajta túl, szeretnél tőle valamit? Érdekel, hogy hogy van, ha azt válaszolja, hogy köszi, boldog párkapcsolatban/házasságban, akkor annak őszintén fogsz örülni? Mit akarsz tőle egyáltalán? Az, hogy vele álmodtál, az égvilágon nem jelent semmit.
2022. ápr. 19. 10:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Végül írtál neki?
2022. ápr. 19. 13:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Ìrtál neki végül?
2022. máj. 13. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!