Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt ??
Most tudtam meg hogy az exemnek esküvője lesz 2 hónap múlva
Sokáig együtt voltunk,2 éve szakítottunk
Azóta nekem is volt párom.
De most hogy megtudtam az esküvőt úgy érzem a szívem kettészakad .
Miért érzem ezt ?
Nem akarok beleronditani a kapcsolatába,okkal mentünk szèt,én mondtam ki hogy vége ő meg nagyon sokáig békülni akart.
Szerettem még de nem mentem vissza hozzá.
Mit csináljak hogy el múljon ,vagy egyáltalán miért faj ennyire ??
Magamat sem értem most
Azért fáj most, mert fontos volt számodra. Talán még most is fontos a számodra. A szívednek... , ha az agyad tiltakozik is ellene... Vagy fordítva...
Egyszerűen csak azt jelenti hogy van szíved. Ez jó hír a elkövetkezendő párodnak. Igaz hogy munkája lesz veled, hogy begyógyítson... De legalább talán nem időpazarlás veled foglalkozni. Fel a fejjel. :) Éld túl a nehéz időszakokat. A jókat, azt is. :)
29/F
Köszönöm szépen a válaszokat
Most nagyon fáj,pedig úgy gondoltam túl vagyok rajta teljesen.
Túltaktikáztad, túlokoskodtad. Ő várt rád, te buta kis hercegnő maradtál. Ő lépett, te hercegnői létedből nem ébredtél fel.
Sokkal jobbat érdemel nálad. Remélhetőleg megkapja, te meg főjj csak a levedben.
Itt a játszmád eredménye. Szuperokos vagy.
Kedves utolsó
Tehát túlokoskodtam azt,hogy számtalan nővel megcsalt,azt hogy ő úgy gondolta neki jár az hogy napokra eltűnik.
Ezek szerint te hagyod hogy sz@rig alàzzanak,akkor is együtt maradsz az illetővel. Tudod én ettől intelligensebb nőnek tartom magam.
Köszönöm hogy fáradtál azzal hogy megirtad a hozzászólásod,kár volt.
Kedves kérdező!
Megcsalt? Eltűnt?
Engem a nejem egy cigóért hagyott el , az ötéves kisfiunkkal együtt. Fél év múlva megbánta, de te nekem ne magyarázz a megalázásról. Kétméteres (192 cm) testnevelőtanár vagyok, nem lakatos.
Visszatérve: szereted. Milyen számtalan nő? Milyen.megcsalás? Te szakítottál, innentől ne told rá a felelősséget.
A vesszőket meg használd rendesen.
A kedves utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!