Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy pótoljam a hiánya után keletkezett űrt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szakítottam a barátommal, minden kapcsolatot megszakított velem. Nem bánom valahol, hiszen más nő is volt a képben, de ettől függetlenül nagyon fáj. Próbáltam elterelni a figyelmem , barátaim 100%-ig mellettem, de főleg esténként és reggel nagy az űr…. hiányzik ,hogy legalább messengeren láthassam,hogy elérhető….valaha el fog múlni ez az üresség? Állandóan várom,hogy írjon, keressen, de tudom hiába sose fog….
2022. márc. 28. 22:39
1/9 anonim válasza:
Hasonló cipőben... Szinte percenként figyelem, hogy mikor volt utoljára elérhető... Az üzeneteimre sem válaszol. Azt hiszi ártottam neki, és ezért nem beszél velem. Pedig valójában csak jót akartam, ami balul sült el... Szörnyű érzés... Nem tudom mi segít ezen...
2022. márc. 28. 22:53
2/9 anonim válasza:
Kérdező: persze, hogy elmúlik az üresség, csak adj időt magadnak, ha más nő is volt a képben, akkor pedig ne bánd egyáltalán, tereld el a figyelmed, kösd le magad élményekkel, barátokkal, és idővel túllépsz rajta
1: ha tényleg jót akartál, akkor nem lenne érdemes még egyszer megpróbálni megbeszélni a félreértést? nem látsz rá esélyt?
2022. márc. 28. 22:59
3/9 anonim válasza:
Nem mert a rossz dolog amitől meg akartam kímélni, még erősebben csapott le ránk. Nem látok esélyt a javításra. Sajnos ennek vége. De ha mégsem. Már értelmetlen lenne folytatni, mert javíthatatlan károk keletkeztek. Már nem lenne működő a történtek után.
2022. márc. 28. 23:04
4/9 A kérdező kommentje:
3-as te még tudod keresni, igaz? Ott a lehetőséged, hiszen nem tiltott le. Engem kizárt az életéből….
2022. márc. 28. 23:46
5/9 anonim válasza:
Tudom keresni, de mindegy egyes levéllel amit írok, elolvassa, és nem válaszol csak a gyűlöletemet fokozza az adott szituációval kapcsolatban. Kezdek egyre kiborultabb lenni, és itt már én dogok hibázni, ártást véteni neki. Ez sem jobb... :( Tenni valamit... Azzal is csak rosszabb lesz...
2022. márc. 29. 00:31
6/9 A kérdező kommentje:
Talán mástól akartad megvédeni? Ha igen, és őt választotta arra sem érdemes,hogy te keresd.
2022. márc. 29. 13:36
7/9 anonim válasza:
Egy internetes csalástól akartam megvédeni, amit nekem ajánlott mint jó befektetést... Össze is vesztünk rajta... Jelentős anyagi kár is jelentkezett... Már abban is kezdek kételkedni, hogy nem e... ő is részese a csalás sorozatnak... Friss kapcsolatról van szó... Rendőrségi feljelentést is tettem az ügyben...
2022. márc. 29. 13:45
8/9 anonim válasza:
Kérdező - próbáld lefoglalni magad. Nem egykönnyen, de enyhülni fog az űr. Addig is, nézz filmeket, sorozatokat, olvass, sportlj. Próbáld értelmesen eltölteni az idődet. Hidd el, a hiányérzet egy része az unalomból is fakad. Tapasztalatból mondom.
2022. márc. 29. 15:23
9/9 anonim válasza:
Majd egyszer belefáradsz ezen agyalni és akkor jobb lesz
De te tipikus az az ember vagy akinek nem hiszem, hogy csak úgy majd megszűnik ez a dolog vagy valami praktikával..
Egyszerűen éld az életed, a napi rutinokat csináld, próbálj nyitott lenni néha néha járj el közösségbe is azért akár buli akár mozi, bármi... És akkor majd egyszer már csak azt fogod észre venni,hogy oké még mindig meg van ez az űr (sose lesz totálisan teljes hiszen egy párkapcsolatról beszélünk ami életed része volt) Még ha egyedül is képes leszel boldog lenni akkor is benned lesz egy kicsi űr , addig amíg valaki benem tölti stb..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!