Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan érjem el nála, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el nála, hogy hagyja ezt abba?

Figyelt kérdés
1,5 évig voltunk együtt, ebből 1 évet távkapcsolatban éltünk, 170 km-re egymástól. Heti 2 alkalommal találkoztunk, egyszer én mentem hozzá, egyszer ő jött hozzám a héten. Ezután odaköltözött hozzám, itt élt 6,5 hónapig. Örültem, hogy végre nem megy el annyi idő az utazással, mindig itt van velem. Nem kérdezte, én soha nem hoztam fel, hogy adjon pénzt az albérletre vagy szálljon be a rezsibe, mindent én fizettem ilyen téren. Megkérte a kezem, úsztunk a boldogságban. Egyik nap eltörtem a gyűrűsujjamat pont azt, amin a jegygyűrűmet hordtam. A kórházban szó szerint le kellett fűrészelni az ujjamról, máshogy nem jött le. Betették az ujjamat sínbe, este meséltem neki, hogy mi történt. Azért csak akkor, mert megegyeztünk, hogy munkaidőben nem hívogatjuk egymást. Kitalálta, hogy ez egy aljas színjáték részemről, hazudok neki, csak így akartam megszabadulni a gyűrűtől, hiába mutattam neki a kórházi papíromat a traumatológiáról. Fejébe vette, hogy biztosan megcsalom, elkezdett utánam nyomozni, minden lépésemről beszámoltatni. Megmondtam neki, hogy ez nekem nem fér bele, szakítsunk. Elköltözött tőlem,ez volt tavaly augusztusban. Idén januárig semmi extra nem történt, néha találkoztunk az utcán, akkor köszöntünk egymásnak. Januárban elmentem síelni, ezalatt belépett az okosotthon rendszerbe applikáción keresztül és felvette a hűtő hőmérsékletét, így mire hazaértem minden kaja megromlott benne. Egy ismerősömnek írogatni kezdett, hogy ki az új pasim, kérdezgetett rólam.Múlt héten a parkoló autómra tett egy levelet, hogy tönkretettem az életét, mióta nem vagyok vele nem találja a helyét. Nem értem mi szükség erre, nincs letiltva, írhatott volna messengeren. Felhívtam, hogy beszéljünk személyesen. Azt akarom, hogy megértse, hogy nem adok neki újabb esélyt, nem lesz köztünk semmi már, és hagyjuk egymást békében élni.
2022. márc. 28. 15:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ittál?
2022. márc. 29. 21:48
 22/25 anonim ***** válasza:

Felhívtam, hogy beszéljünk személyesen. - hajrá, ha szerencséd van túléled.

Egyébként nem találkázni kell vele, hanem mindenhonnan letiltani a pi.be, és felnyomni a rendőrségen.

2022. márc. 30. 22:27
 23/25 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, mi volt!
2022. márc. 31. 00:11
 24/25 anonim ***** válasza:
A hűtős sztori csak nekem hihetetlen?
2022. márc. 31. 00:17
 25/25 anonim ***** válasza:

Persze h az.

Egy hisztérika kirohanását olvashatjuk.

2022. márc. 31. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!