Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elhagyni a gyerekem apját?
Figyelt kérdés
7 éves a lányunk. Az apja egyáltalán nem néz nőnek, iszik bunkó stb… megismertem valakit..azt hiszem attól még nem leszek ringyo hogy olyanra vágyom aki nőként kezel… egyszerűen nem tudom hogyan dobjam ki a gyerekem apját… függők tőle anyagilag pedig dolgozom…. Nem szeretnék rögtön a kiszemelt ágyába és lakásába ugrani egyszerűen teljesen tanácstalan vagyok2022. márc. 28. 13:22
11/17 anonim válasza:
Ha van közös ház ,akkor megkéred ,hogy x időn belül rendezze a részét,vagy megállapodtok,hogy kezdje el törleszteni plusz a gyerektartás. Ha semmi ilyesmi nem jöhet szóba ,akkor csak családhoz tudsz költözni ,vagy anyaotthonba,ahol nincs rezsi és súlyos albérlet árak.
12/17 anonim válasza:
Ha tenlyeg ugy erzed, hogy akit megismertel kepes lenne ugy is veled maradni, hogy van a gyermeked es ot is szeretne sajatjakent, veled kepzeli el a jovot es csaladkent tudnatok egyutt lenni, akkor lepj ki a mostanibol. De ha eddig csak ugy talalkozgattatok, hogy a 4 falon belul nonek erezted vele magad, meg par oraig, akkor inkabb kezdj el vele beszelni a mostani helyzetedrol...
13/17 anonim válasza:
bocsi, utolso vagyok es nem lattam az elozo hozzaszolasod...vedd ugy, hogy nem irtam...
14/17 anonim válasza:
Most mi a baj? Ha minden jó és szeretitek egymást, akkor költözzetek össze.
15/17 anonim válasza:
#9: na és mégis hogyan tudna? Kell új munkahelyet keresni, vagy lobbizni a jobb fizetésért. Nincs más mód.
17/17 anonim válasza:
Honnan vagyok benne biztos? Onnan hogy közölte agyon veri ha mégegyszer hozzám nyúl ;)
Ohh de romantikus, akkor tartson el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!