Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon még van értelme közeledn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon még van értelme közeledni felé?

Figyelt kérdés

Amikor megismerkedtünk (nem online, hanem a való életben), mindkettőnknek volt kapcsolata, ami haldoklott. De nem terveztünk egymással semmit, csak amolyan sporttársak voltunk. Aztán persze szerelem lett, de csak találkoztunk, sokat beszélgettünk, aztán mindenki ment haza. Én akkor már egyedül éltem, külön a férjemtől, ő meg közben költözött el otthonról.

Sajnos nagyon elfoglalt voltam, de neki sem volt sokkal több ideje, mert van egy gyereke, emiatt megrekedt a dolog. Plussz azt éreztem, csak egy menekülési útvonal voltam neki, hogy végleg kiszakadjon az előző kapcsolatból.

Eléggé megfojtott akkor, nem is tudtam a munkámra, tanulásra koncentrálni, csak rajta agyaltam, mert vonzott rendesen. Szakítottam, elég durván elküldtem, biztosra akartam menni …

Azóta eltelt 3 hónap, közben váltottunk pár üzenetet, a legutóbbit pár napja, ennyi.

Mostanra tisztult le, hogy megpróbálhatnánk tiszta lappal. Csak nem tudom, ezt hogy tegyem meg.

2022. márc. 26. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér. Írj neki újra, próbálj meg rendszeresebb és hosszabb beszélgetéseket kialakítani. Ha vevő rá, akkor még van esély, ha nem akkor meg valószínűleg ő már lezárta és részéről ez ennyi volt. Ha jól megy, akkor jó lenne majd találkozni is. Ha alkalmasnak érzed, akkor mondd el neki őszintén, hogy miért viselkedtél vele akkor olyan durván, de megbántad, hiányzik és szeretnéd megpróbálni vele újra most, hogy már mindkettőtök helyzete rendeződött.
2022. márc. 26. 14:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm🙏🏻

Pár napja újra írunk egymásnak, általános dolgokról, de nagyon kedves velem.

2022. márc. 26. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen :) Akkor az jó jel, úgy tűnik ő nem zárkózik el. Viszont mivel legutóbb te utasítottad el, most neked kéne kicsit jobban nyitni felé. Sok sikert.
2022. márc. 26. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Alapszabály, hogy nem lehet egy komoly kapcsolatból rögtön egy másikba ugrani. Először lelkileg teljesen le kell zárni, fel kell dolgozni a múltat. Ez a folyamat minimum fél évig eltart, de van, akinél ennél is tovább. Aki ezt nem várja meg, az tudattalanul beleviszi a múltbeli fájdalmait az új kapcsolatba és ez tönkrevághatja azt. Tiszta lappal csak fél-egy év után lehet kezdeni. Úgyhogy türelmet ajánlok neked is és neki is. Egyelőre csak barátkozzatok, semmit nem erőltetve vagy elvárva. Csak addig menjetek el a barátkozásban is, amíg mindkettőtöknek jólesik. Még egyszer mondom: csak türelemmel, ez legyen a legfőbb szabály.
2022. márc. 26. 14:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2022. márc. 26. 14:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát, sajnos ezt valószínűleg nem lehet helyrehozni.

Egy hosszú kedves email végén, amiben a napját részletezte, beszúrt egy idézetet, hogy bármennyire is imádunk valakit, de az önbecsülésünk miatt magunk mögött tudjuk hagyni …

Kár, mert ez a kapcsolat ki sem tudott alakulni, nemhogy elromlani és ezért ketten vagyunk a felelősek.

Sokat hallgattam az exével kapcsolatos dolgokat, hogy miért ment tönkre stb.

2022. márc. 27. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!