Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon még van értelme közeledni felé?
Amikor megismerkedtünk (nem online, hanem a való életben), mindkettőnknek volt kapcsolata, ami haldoklott. De nem terveztünk egymással semmit, csak amolyan sporttársak voltunk. Aztán persze szerelem lett, de csak találkoztunk, sokat beszélgettünk, aztán mindenki ment haza. Én akkor már egyedül éltem, külön a férjemtől, ő meg közben költözött el otthonról.
Sajnos nagyon elfoglalt voltam, de neki sem volt sokkal több ideje, mert van egy gyereke, emiatt megrekedt a dolog. Plussz azt éreztem, csak egy menekülési útvonal voltam neki, hogy végleg kiszakadjon az előző kapcsolatból.
Eléggé megfojtott akkor, nem is tudtam a munkámra, tanulásra koncentrálni, csak rajta agyaltam, mert vonzott rendesen. Szakítottam, elég durván elküldtem, biztosra akartam menni …
Azóta eltelt 3 hónap, közben váltottunk pár üzenetet, a legutóbbit pár napja, ennyi.
Mostanra tisztult le, hogy megpróbálhatnánk tiszta lappal. Csak nem tudom, ezt hogy tegyem meg.
Köszönöm🙏🏻
Pár napja újra írunk egymásnak, általános dolgokról, de nagyon kedves velem.
Hát, sajnos ezt valószínűleg nem lehet helyrehozni.
Egy hosszú kedves email végén, amiben a napját részletezte, beszúrt egy idézetet, hogy bármennyire is imádunk valakit, de az önbecsülésünk miatt magunk mögött tudjuk hagyni …
Kár, mert ez a kapcsolat ki sem tudott alakulni, nemhogy elromlani és ezért ketten vagyunk a felelősek.
Sokat hallgattam az exével kapcsolatos dolgokat, hogy miért ment tönkre stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!