Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titokban amúgy mindenki nézegeti az exét?
Figyelt kérdés
Én nem tagadom, eddig 2 exem volt, de néha unalmas estéimen rájuk nézek.2022. márc. 17. 23:11
12/23 anonim válasza:
Friss szakítás után vagyok szval ja kb 2 naponta :D
13/23 anonim válasza:
Én nem szoktam, nem nagyon érdekelnek. Az egyikkel tudom mi van, mert egy a baráti körünk, az évek során mi is barátok lettünk már (12 éve szakítottunk, nem friss dolog). Egy másik ugyanezen a településen lakik, látni szoktam, köszönünk egymásnak, de nem beszélgetünk. A többi nincs a közelemben, engem meg annyira nem izgat, mit csinálnak.
14/23 Laylah válasza:
1-2-3 évente valamelyik eszembe jut valami kapcsán, akkor megnézem, hogy hogy alakult az élete, és ennyi. Nem jelent egy fikarcnyival sem többet, mint ha azt nézném, hogy pl. egy ált. sulis osztálytársammal mi lett.
15/23 anonim válasza:
van akit lehet nézegetni ,úgy hogy semmit nem ír ki, tölt fel és 1 profilképe van. Ritka, de vannak emberek akik nem a közösségi oldalakon élnek.
16/23 anonim válasza:
#15:
Ott marad az ismerősi kör lefárasztása. :D
17/23 anonim válasza:
Én nem szoktam. Az exeim nem véletlenül exek: éppen azért szakítottam velük, mert már nem érdekeltek. Ezek után minek nézegetném őket?
18/23 anonim válasza:
17. és mi van, ha ők szakítottak veled?
19/23 anonim válasza:
Mi 1 hónapja szakítottunk az exemmel és kifejezetten büszke vagyok rá hogy 1x néztem rá a social média platformjaira azóta. Minden csak elhatározás kérdése;)
20/23 anonim válasza:
úgy látszik amig nincs aki belölti az űrt addig nézegetni fogod, magaddal cseszel ki nem mással, ahelyett, hogy valaki újabbakat néznél, pl insta inkább előre, mint hátra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!