Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titokban amúgy mindenki nézegeti az exét?
Figyelt kérdés
Én nem tagadom, eddig 2 exem volt, de néha unalmas estéimen rájuk nézek.2022. márc. 17. 23:11
1/23 Noren1989 válasza:
Persze. Elsőre a fordított lovaglós, utàna meg a puncizós hàzividiket.
3/23 anonim válasza:
kösz, hogy szóltál, ma majdnem elfelejtettem megnézni
4/23 anonim válasza:
Nem egyet, néha az összesre ránézek. Évente 1-2-szer.
6/23 anonim válasza:
Én évi párszor csekkolom exem, de nekem csak 1 exem van. Abban, hogy ő csekkolgat engem, 110%-ig biztos vagyok. Viszont sztem mára már csak nagyon ritkán néz rám. De pl. a közvetlen szakítás után eltelt kb. fél évben, fixen tudom, hogy nagyon gyakran cskekolgatott engem.
8/23 anonim válasza:
Nem. Szánalmas szórakozás legalja gyenge embereknek. Lépj tovább és legyen életed.
9/23 anonim válasza:
Ami nincs, azt nem lehet nézegetni. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!