Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Exem minden új párja letilt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem minden új párja letilt engem?

Figyelt kérdés

5evet voltunk együtt 3eve külön de egy munkahelyen dolgozunk (nálunk maradt)

Most 27evesek vágyunk enyemmel.

Az elmúlt 3 évben többször is megpróbáltuk újra ég,itt ..de nem ment..

Sajnos még mindig érzek iránta a saját elmondása alapjan O már írtam rám nem.(de azért nézi a napjaim mindig)

Exemnek kozepiskolai közös ismerőseink között volt az elmúlt 3evben 2 pasija is.

Mind a kettővel letiltatta a Facebookomat.

A mostanival meg együtt sincsenek de a srác már most letiltott pedig soha egy rossz szót se írtam az éppen aktuális párjának.

Miért lehet fontos neki,hogy mai napig lelegyek tiltva nála is és az új párjanal is?

2022. márc. 3. 16:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

6os10esnek

Röviden

Elhagyott hitegett utána majd amikor lett új párom újra feltűnt....ez követően furcsán viselkedett és én szakitottam utoljára...pedig O könyörgött..hogy szeret stb...(de mégse mutatta meg a telefonját pedig ő követelte,hogy mutassam meg az enyém és meg is mutatta (sőt az én összes exem lekellett tiltanom, azokat akikkel addig ismerkedtem meg nem voltam vele)

2022. márc. 3. 17:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Játszik veled, talonban tart. Kapd elő az önbecsülésed és ne foglalkozz vele. Sokkal jobban fog fájni, ha foglalkozol vele.
2022. márc. 3. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!