Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Exem minden új párja letilt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem minden új párja letilt engem?

Figyelt kérdés

5evet voltunk együtt 3eve külön de egy munkahelyen dolgozunk (nálunk maradt)

Most 27evesek vágyunk enyemmel.

Az elmúlt 3 évben többször is megpróbáltuk újra ég,itt ..de nem ment..

Sajnos még mindig érzek iránta a saját elmondása alapjan O már írtam rám nem.(de azért nézi a napjaim mindig)

Exemnek kozepiskolai közös ismerőseink között volt az elmúlt 3evben 2 pasija is.

Mind a kettővel letiltatta a Facebookomat.

A mostanival meg együtt sincsenek de a srác már most letiltott pedig soha egy rossz szót se írtam az éppen aktuális párjának.

Miért lehet fontos neki,hogy mai napig lelegyek tiltva nála is és az új párjanal is?

2022. márc. 3. 16:16
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Vagyunk exemmel*
2022. márc. 3. 16:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az jó, ha az ex le van tiltva.
2022. márc. 3. 16:18
 3/12 A kérdező kommentje:

De mi az értelme annak? Nekem mai napig egyik exem sincs letiltva.. kivéve O..vagyis O tiltott engem...

Illetve mi értelme annak,hogy ő minden új párjának megmondja..hogy tiltson/töröljön engem?

2022. márc. 3. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Neki nem fér bele az, hogy a barátja bármilyen kapcsolatban legyen az exével, ennyi az egész. Vannak ilyen emberek, én nem vagyok ilyen de kinek mi, nem vagyunk egyformák. Az exedet ez nem zavarja, mert nem vagy neki fontos, így fogta és letiltott. Ideje továbblépni.
2022. márc. 3. 16:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert még most is nézegeted, és a párjait is! Vajon honnan tudod, hogy letiltott?
2022. márc. 3. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
4es vagyok, újraolvasva szépen félreértettem a szitut :D Szerintem nem akarja, hogy bármit bekavarj az új nőknél, ezért bead nekik valami sztorit arról, hogy pszichopata ragacs vagy és szépen letiltanak.
2022. márc. 3. 16:23
 7/12 A kérdező kommentje:

Én vagyok a pasi..

Sose írtam rá egy exere se..

O volt az aki az előző párok is zaklatta,úgy hogy volt neki akkor is párja csak titokban...tagadta..

Nézem ..hisz mint írtam én meg érzek irtanta.....de tudom jól,hogy ő is nézi az én facen kamu facebookrol...szokott tenni megjegyzéseket.."biztos valami jó csajjal kirándultam stb" amit csak facera tettem ki.

Egyik új csavojaval se beszelgettem 5-7eve biztosan...sőt jóba se voltam velük soha csak ismertem őket...ezért nem értem..

Azt tudom,hogy kamuzik össze vissza mert egyszer ramirt egy gyerek..hogy én miért bantom a munkahelyen ...amikor soha egy rossz szót se mondtam neki ..

2022. márc. 3. 16:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
6os, fuss neki harmadjára is :D
2022. márc. 3. 16:42
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Veled akarja valszeg őket féltekennyé tenni mintha te ma is kaparnál utána.
2022. márc. 3. 16:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
6os vagyok, tényleg innom kéne egy kávét :D Én tényleg csak azt tudom elképzelni, hogy a kérdező exe bead valami mesét a kérdezőről és elhordja mindennek minden aktuális kiszemeltnek és új párnak. Hogy miért csinálja csak találgatni lehet, de nem szabadna vele foglalkozni. Kérdező, nem véletlenül nem vagytok már együtt, ne nézegesd, ne akard megérteni, ne kapargasd a sebeid. Csak magaddal cseszel ki amíg ő vígan éli az életét. Nem éri meg!
2022. márc. 3. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!