Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitenétek? 21 évesek vagyunk mindketten
Figyelt kérdés
Szakítottam barátnőmmel jó ideje már. De ugyanúgy beszéltünk néha és meg mondta miért csinálta ezt meg azt. Viszont mikor el ismertem a dolgokat csak egy hmm-t kaotam és mondtam hiányzik hisz 4 hónapja nem találkoztunk azita és csak egy,, nem tudom mit írjak"-ot kaptam. Viszont vasárnap találkozunk, mert vissza kértem a cuccaimat mondta ide adja, és úgy alakult a dumcsi hogy aznao el megyünk kocsikázni valamerre. Nomármost ha tényleg utálna akkor be se ülne nem?2022. márc. 3. 10:49
2/8 anonim válasza:
Ha nincs épp jobb kéznél arra vagy jo
3/8 anonim válasza:
Elbasztad. Az élet megy tovább. Legkozelebbi kapcsolatodnal figyelj g ne legyél gyoker.
A csajodat illetve a volt csajodat más fogja dugni
4/8 A kérdező kommentje:
leszarom ha én is dugom ugom fasza válaszok
2022. márc. 3. 12:03
5/8 anonim válasza:
Döntsétek el közösen, hogy mit akartok. Együtt lenni vagy szakítani? Ez a köztes csikicsuki senkinek sem jó hosszú távon.
6/8 Laylah válasza:
A szakítás nem jelenti azt, hogy akkor a következő pillanattól fogva utálni kell a másikat. Az, hogy nem utál, nem feltétlen jelenti azt, hogy alád fekszik.
7/8 anonim válasza:
Ha te szakítottál vele,mégis mit kéne arra mondania hogy hiányzik neked?!
Nem értem.
8/8 A kérdező kommentje:
ő szakított velem, azért mert 4 hónapja nem jutott rám 1 nap ideje. és, hogy milyen joggal hisztizek én oszt elege van, hát basszus milyen dolog ez, tudom sokan ellenem vannak de 4 hónap még hívni se hivhattam mert hogy hallják mások. na itt látszik semkit se érzett úgyhogy kérdeztem tegnap ki mondta tartja magát ahhoz amit mondott úgyhogy le tojom a cuccaimat is és olyan lány nem ül be mellém aki nem érez semmit.
2022. márc. 5. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!