Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hét hónap után is fáj a szakítás, mit tegyek?
Hónapok óta semmit nem tudok volt páromról... már zaklatónak lettem beállitva, mert néha-néha próbáltam felvenni vele kapcsolatot. De semmi erőszakos cselekedet nem volt...
Nagyon fáj.
Foglald el magad, és legyen valaki más az életedben akivel lehet felejteni.
Csak arra vigyázz, hogy az újat te ne bántsd meg.
Foglalkozz magaddal! Kezd el sportolni, keress hobbit, tanulj valamit. Járj társaságba, bulizni, beszélgess a barátaiddal.
Ha segítene, keress pszichológust!
Én teljesen megértelek!
Én mindent próbáltam az elmúlt 4 hónapban amit a fentebbiek írtak, de attól függetlenül még ott van a fejembe sajna..
Elmegyek moziba tök jó 2 órára megszűnik, aztán hirtelen rám jön, hogy ja igen tök jó volt ez az elmúlt 2 óra de nem kaptam vissza őt.
Olvasok,eljárok helyekre, próbálok élni nélküle tovább de pl múlt héten láttam őt és kb 2 napig ki voltam.. Egyszerűen nem akar szűnni a fájdalom és a gondolat akármit csinálok mindenhol őt keresem és őt látom és persze ő ignorál engem.
Elmentem pszichologushoz kicsit segít, úgy mondom neked,hogy heti 1x elmegyek hozzá akkor ott jó és utána is jól érzem magam 1-2 napig aztán megint bennem van hogy vissz akarom kapni mindenáron és nem kell más, nekem ő kell stb. Az segít a legjobban ha tényleg lefárasztod az elméd és a tested... És aza gondolat öl meg a legjobban hogy reménykedem és amikor meglátom hogy buliba van vagy valami akkor totál kiégek mert tudom hogy ő már fixen jól érzi magát és lehet már más párt is keres maga mellé....
8AS
Ez az írogatás az exnek milyen korlátok és szabályok szerint vélhető még nem zaklatásnak, hanem csak inkább egy szerelmes szív próbálkozásának szép csendesen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!