Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a csajommal, mert nagyon lusta. Tegnap hazajöttem munkából és láttam, hogy a tej kifutott és oda égett a tűzhelyen. Más is így tett volna?
Figyelt kérdés
Kérdeztem tőle, hogy miért nem törölte le, erre azt válaszolta, hogy, mert nem volt kedve és én is le tudom törölni, vagyis dörzsölni, mert már oda volt száradva a tej. Én ezt megelégeltem és szakítottam vele, nem hagyom, hogy valami csicskának nézzen. Az én lakásomban lakott velem, de kidobtam, nem érdekelt/érdekel, hogy mi lesz vele, magának kereste a bajt.2022. febr. 25. 14:17
A kérdező szavazást indított:
Én is szakítanék ilyen esetben.
Hagyom, hogy csicskának nézzen és letörölném helyette, nem szakítanék.
28 szavazat
1/11 A kérdező kommentje:
Te meg miről beszélsz?
2022. febr. 25. 14:21
2/11 anonim válasza:
JELENTVE!
Kitaláció és provokáció!
Jelentse mindenki ezt a nőgyűlölő kérdezőt!
3/11 A kérdező kommentje:
Miért lenne kitaláció? És miért lennék gyűlölném a nőket? Egyáltalán nem provokatív céllal lett feltéve a kérdés!
2022. febr. 25. 14:30
4/11 anonim válasza:
"láttam, hogy a tej kifutott és oda égett a tűzhelyen"
Brigéciol, gozborotva. Meg van oldva 1 perc alatt....
37F incel
5/11 anonim válasza:
Jól tetted. Majd talál egy normális pasit, aki nem bejárónőnek nézi.
6/11 anonim válasza:
Jol tetted!
Minden folt után takaritani kell
7/11 anonim válasza:
Lenyűgöz az itteniek mentalitása h még ebben az esetben is a lány a szegény ártatlan a faszi meg a nőgyülölő 😂😂
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán, miért jöttél össze vele? Máskor jobban válogasd meg a csajaidat (futtasd ki idöben a tejet és már le is tesztelted!):-)
9/11 anonim válasza:
Ha így él, akkor megértem. Takarítsa el a dzsuváját mindenki maga.
10/11 anonim válasza:
#7: Költözz össze a kérdezővel és takaríts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!