Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után vagyok, most mit tegyek?
4 hónapig tartott és közben én beleszerettem. Ő nyilván nem...nem is ez a lényeg, mert szerintem már nem fogom visszakapni( bár, ha valakinek van jó tanácsa, azt szívesen meghallgatom). Szóval vettem a szülinapjára ajándékot,ami pár hete volt, csak nem tudtunk találkozni... mit csináljak? Küldjem el neki? Az ajándék személyes. Olyan dolog, amit gyűjt, tehát másnak se tudom elpasszolni... vissza se tudom küldeni, mert 14 nap eltelt. Vajon elfogadná? Vagy a kukában landolna? Nem haragosan váltunk el, csak nem akar engem...
Ti mit tennétek?
Nekem exem kuldozgetett ajandekokat megkoszontem es ennyi.
Es féltem attol h viszonzást vár vagy visszael vele.
Mert korabban ez jellemzo volt ra.
Én sem adnám oda mert kellemetlen lenne.
De! Te úgy is össze fogod hozni, hogy odaad neki...mert bele vagy zúgva.
Én eladnám a helyedben.
Hogyha az én exem adna ajándékot a szakítás után akkor nagyon szarul érezném magam...
Mintha ez valami lekenyerezés lenne, hogy én bezzeg adok neked ajándékot, te meg nem vagy képes visszafogadni. Vagy ha fordított a helyzet, akkor tuti többet képzelnék a dologba, nem tudnám csak egy kis sima ajándéknak felfogni. Szóval szerintem add el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!