Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek emögött mi állhat? Csak ócska kifogás volt?
Most ért véget egy 3 éves kapcsolatom, amiből két évet együtt éltünk. A kapcsolatunk előtt mindketten elég bulizós szemèlyiségek voltunk, viszont mikor összeköltöztünk ez abbamaradt, főként ő miatta. Hiába próbáltam szervezkedni, hogy menjünk bulikba és programokra nagyon ritkán volt hajlandó. Neki látszólag az volt a tökéletes élet, hogy otthon vagyunk kettesben. Egyedül sem ment, sem a barátnőivel. Ha meg én akartam a haverokkal menni, akkor ment a hiszti, hogy nekem fontosabbak mint ő meg a kapcsolatunk. Szerettem ezért elfogadtam ezeket. Úgy voltam vele, hogy felnőttünk és ennek ez a rendje.
Erre most szakított azzal az indokkal, hogy ő még élni akar és nem áll készen egy ilyen komoly kapcsolatra. Azóta közös barátoktól tudom hogy állandóan bulizik, és tényleg belevágott az "életbe"
Kérdezem hogy ennek így mi értelme volt? Ő maga alakította a kapcsolatunk ezen részét ilyenné? Én tudatosan elnyomtam ezeket a vágyaimat a kedvéért ő meg pont ezért unt rám?
Amiben ő hibás: Manipulatív, passzív-agresszív viselkedés.
Amiben te: Hogy nem figyeltél az intő jelekre, belementél a játékba, kvázi hazudták a kedvéért, mártírkodsz utólag.
Nem voltak intő jelek. Mint mondtam ő volt az aki ezt így alakította. Szóba került családalapítás és hasonlók. 100%-ban úgy tűnt hogy ez az a kapcsolat ahol ő megtalálta magát és ez többet ér neki mint bármi más. (Ezt többször is nyilatkozta)
Én pedig nem hazudtam, és főleg nem mártírkodok. Tudta hogy èn ennél extrovertáltabb vagyok, hogy legalább pár havonta egyszer igénylem a baráti sörözéseket meg hasonlókat. Meg hogy mennyire szeretek programokra járni vele. A kapcsolatok pedig lemondásokkal járnak ezzel tisztában vagyok. Szoval nincs mártírkodás
"Ha meg én akartam a haverokkal menni, akkor ment a hiszti, hogy nekem fontosabbak mint ő meg a kapcsolatunk."
Nekem ez egy nagyon erős figyelmeztető jel lett volna. Ezentúl legyen az neked is. Sose maradj együtt olyan nővel, aki le akar választani addigi barátaidról vagy rokonaidról. Általában véve azokról, akikkel eddig szívesen töltötted az idődet.
Világos, hogy egy kapcsolatban levő ember a szabad ideje nagy részét a párjával tölti. De nem mindet!
Ha lenne egy kisbabátok, akkor jogos lenne a feleséged hisztije. De hogy ő felnőtt emberként nem bír néha (mondjuk kéthetente-havonta) ellenni otthon magában, míg a párja a haverjaival van, az bizony nem normális. Ez a nő le akart választani téged a barátaidról. Azt akarta, hogy SOHA ne találkozz velük.
Örülj, hogy házasság és gyerek előtt bukott ez ki. Hidd el, ennél sokkal rosszabbul is járhattál volna.
Az egy eves kapcsolatom pont emiatt ert veget tegnap- en vagyok a lany. Igaz o csak mas nokre vagyott (nem volt konkret szemely), de a lenyege vegulis ugyanaz. Szerintem ezek krvara a jellemehez tartoznak, es igen, valoszinu a 3 ev alatt is erezhette ezt csak megalkudott. Nalunk nem akart szakitast, de az erzeseket elnyomta magaban. Bennem egy vilag osszetort
Szoval hagyd neki, had elje ki magat, aztan mikor egyedul marad majd hidd el rafog jonni hogy nem ert annyit az egesz hogy egy jo kapcsolatot eldobjon. A mai emberek nem tudjak megbecsulni a partnert, mindig tobbre vagynak, jobbra szebbre, de a vegen mindig kiderul, hogy nem erte meg:)
Nem voltak intő jelek - egy francokat nem voltak, csak TE nem láttad.
1. hisztizik
2. alárendeled magad ennek a viselkedésének
3. passzív-agresszív
A sorozatos hisztikért NEKED kellett volna már réges régen megszabadulnod tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!