Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Visszajöhet még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszajöhet még?

Figyelt kérdés
Barátnőm három hónapja szakított velem egy négy éves kapcsolat után, akkor rögtön el is költöztem, addig együtt éltünk. Azóta neki is van új párja, nekem is, de neki régebb óta. Pár napja sírva felhívott, hogy nehezen zárja le a kapcsolatunkat, és még mindig fáj neki, hogy vége. Kérdeztem, szeretne-e találkozni, átbeszélni a folytatást, erre azt mondta, hogy nem, mert nem működött a kapcsolat,és mindkettőnknek van már új párja. Nem akarja újra, csak fáj neki, és ezt akarta elmondani. Nem tini egyikünk sem, ő 29 én 30. Szerintetek van esély rá még, hogy mégis újra akarja majd kezdeni vagy ez csak gyászfolyamat részéről?
2022. febr. 3. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

Dehogy. Nem azert picsogott mert veled fájt volna bármi.

Valszeg a párjaval akkor fasirtban lehetett. En is akkor hivom az exet:D

2022. febr. 3. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a barátnöd azt sem tudja mit akar

Viszont kérdeznék tőled ha nem baj ha ő újból akarja a kapcsolatot és te rá bolintanál akkor ez sem az igazi.Vagy te hogy érzel?

2022. febr. 3. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt várja, hogy meggyőzd, hogy aztán, ha nem működik megint a kapcsolatotok ne az ő felelőssége legyen, hogy elhagytátok az új párotok.
2022. febr. 3. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Osztom a #3 kommentet. Annyira levágós, amit csinál...
2022. febr. 3. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
16%

Ez a vonat már elment.

De énekelheted, hogy ajjajj feketevonat hozd vissza azénpáromat!

2022. febr. 3. 13:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
3-assal maximálisan egyetértek.
2022. febr. 3. 13:54
 7/9 A kérdező kommentje:
De ha igaz, amit a 3-as ír, akkor miért zárkózott el a találozótól és attól, hogy beszéljük át? Az volt a válsza, hogy áhh, úgysem működne, jobb ez így.
2022. febr. 3. 14:46
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem viszont simán a lezárási folyamat része. Persze, hogy néha még hiányzol neki és eszébe jutsz, ez normális. Az alapján viszont, hogy csípőből elutasította, hogy találkozzatok vagy beszéljetek, rögtön látszik, hogy azért lezárta ő ezt, nincs ebben bizonytalanság.
2022. febr. 4. 00:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Van rá esély, de mi változna? Egyszer már muszáj volt szakítani, mert nem tudtátok megoldani a problémákat. Arról nem is beszélve, hogy milyen kapcsolatban vagytok mindketten, ha még nem zártátok le az előzőt?
2022. febr. 9. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!