Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tenne ebben a helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tenne ebben a helyzetben egy érett gondolkodású férfi?(kissé bővebb kifejtésem lentebb)

Figyelt kérdés

Igazából Nem tudom hogyan is kerülhettem felnőtt férfiként ebbe a helyzetbe. És azt sem tudom hogyan kellene ezt a helyzetet kezelnem úgy hogy mindenkinek jó legyen!

Kezdenem az elején!Szóval a lényeg szakított velem a gyermekem édesanyja.Tudni kell hogy az életemben ő volt az a nő akit igazán szerettem! A mindenem volt minden részét imádtam akármilyen volt velem! Egyszóval a nagy ő volt és persze hiába voltak kapcsolataim semmit nem éreztem sőt a közelébe sem érhet a mai napig egy nő sem! A lényeg hogy Talán ha 1,5eve elünk külön,viszont ez idő alatt több férfival össze bújt a gyermekem anyja!

Elment a 2eves fiam mellől Otthagyta a gyermekem,és el is tűnt 2-3napra 3idegen férfival. Az ex párom édesanyja hívta rá a rendőröket,és persze ők úgy hozták öt haza hogy részeg volt és eléggé bódult állapotban is volt a rendőr szerint.(Ismerem a rendőrt és ezt ő közölte velem mivel tudta hogy én voltam a párja és ott a közös gyermekünk is) Ez persze jegyzőkönyvbe is van véve! De ez tavaly történt nyáron történt.

Aztán kis idővel később az is kiderült hogy lefeküdt egy nagyon közeli rokonomal(aki a fiamnak kb 2.talan 3. Unoka testvére)nekem pedig ő az első unoka testvérem!

Igaz nem tartjuk sőt sosem tartottam a kapcsolatot ezzel a pasival,de engem ez bánt kegyetlenül! Már a gyerekre is tekintettel lévően. :/

Részemről a kisgyermek az első röviden,neki élek és ő a mindenem!

Ez részben annyit tesz ha oda megyek öt nézem ő az első.

De hiába titkolom a valós helyzet akkor is az hogy még mindig az exembe vagyok szerelmes!

Fusztrál a tudat hogy hogy meg ezek után is ezt érzem felé miközben tudom azt hogy reménytelen eset vagyok számára sőt ha felbukkanna újra a már fentebb említett tag csak addig lenne velem.

Mivel napról napra oda vagyok köteles menni a kisgyermek végett így nem tudom hogyan kezeljem az ex páromat.Az meg csak rá tesz egy lapáttal hogy tetszik nekem oda vagyok az ő külsőéért és egyben a belsőéért is! De ezek után nem tudnék vele lenni és nem tudom öt normális nőként kezelni sem.

De tudom ő már közel sem így van de valamiért hiányzik valamiért És az ő viselkedése sőt tettei miatt annyira kusza a helyzet és az érzéseim meg a gondolataim is hogy nem tudom öt hova tenni ez miatt kezelni sem!

Egyáltalán nem engedem meg azt hogy miattam(az érzéseim)vagy kettőnk miatt is tönkre menjen a fiammal a kapcsolatunk!

Elég komoly a helyzet mostanra így hogyan tovább meg is ??

2022. jan. 30. 08:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én nem roma vagyok! Az exnek az édesanyja roma csak ha jól tudom.

De az hogy ki milyen beállítottságú és milyen nemzetiségű már nem igazán ez a témakör! Semmi bajom nincs a romákkal és ha lenne is ugyan olyan magyar állampolgárságú emberek mint mi vagyunk! Azaz az őlakcimkártyájukom is ugyan az az állampolgárság van mint az összes többi magyarnak!

2022. jan. 30. 09:37
 12/14 A kérdező kommentje:
10es igen megesett hogy állapotos lett tőlem!De ez nem most történt ahogy ezt észrevehetted a utóbbi kommentekből.
2022. jan. 30. 09:39
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán kiskorű volt a párod, ezért lett a gyámja. Pszihológusnál meg azért voltak, mert nyílván szülés utáni depressziója lett, amiben te is közrejátszottál, mert leléptél 3 hónapra.

Amúgy az első unokatestvéred a fiadnak nem a 2. és 3. unokatestvére.

Ha nem keresnek semmit akkor miből tartják el a gyereket? Azért tartalék gondolom van, mert a gyes és a családi pótlék az azért kevés, illetve a párod anyukája nyugdíjas?

Te nem vagy felnőtt érett férfi. Semmit nem tudsz a párodról sem a gyerekedről.

Gondolom a kapcsolatotok sem tartott évekig.

A kérdésed alapján, meg amiket írsz azt írnám, hogy egyszerű parasztlegény vagy, de szerintem kamu kérdés, amit egy roma írt.

Több mindennel nem vagy tisztába, alapdolgokkal sem.

2022. jan. 30. 09:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

* kiskorú

Az egész kérdés stílusa olyan mint egy kiskorú fogalmazása.

2022. jan. 30. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!