Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már ilyenbe részetek? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyenbe részetek? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Volt már olyan nektek, hogy szerettétek a párotokat, jól működött a kapcsolat, minden problémát sikerült megbeszélni, nem volt veszekedés se, és mégis azért szakítottatok a kedvesetekkel, mert mégse akrtátok hosszútávon tervezni, féltek, hogy nem az igazi a párotok, és stresszeltek, hogy nem tudjátok azt a szeretet adni, amit kaptok tőle, illetve "különböztök"?
2022. jan. 26. 13:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

8 dehát szakitottam is.

Csak a kerdes arrol szolt volt e már hadonloban részem, hogy minden rendben, mégsem kell.ill nem az igazi valahogy.

2022. jan. 26. 14:54
 12/17 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló... Inkább az, hogy én adtam túl sok szeretet, amit lehet ő sokalhatta. És hogy stresszelt hogy hogy viszonozza azokat.
2022. jan. 26. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem a 3-as vagyok, de ez lehetséges hogy nyomasztotta, viszont ez meg nem a te hibád érted, mindenki annyit ad magából amennyit tud. Nincs két egyforma ember aki pont ugyanannyit ad. Ennyi volt a probléma? Mert ez valójában nagyon nem az.
2022. jan. 26. 15:18
 14/17 anonim ***** válasza:
A tulszeretessel tenyleg ki lehet oltani a masikat
2022. jan. 26. 15:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát itt vagy te, vagy ő átvágta saját magát. Ha annyira jó valakivel, akkor nem akarsz tőle elválni..
2022. jan. 26. 15:24
 16/17 anonim ***** válasza:
14. itt nem tudjuk viszont a túlszeretés fokát. Más ha odaadó valaki és más ha betegesen imádja a másikat. Szóval csak azt próbálom mondani, hogy vannak fokozatok, valakinek két dicséret 1 nap sok, valakinek kevés. Ez emberfüggő mit tolerál. Abban igazat adok ha nagyon durván oda vagy valakiért az fullasztó, de azért ha valaki tényleg szeret és odaadó és még ezt is szarul éled meg ott már fodrul a kocka, hogy kiben vagy hiba.
2022. jan. 26. 15:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy párkapcsolatban nagyon fontos az adok-kapok egyensúly. Ezt ugye nem lehet mérlegen lemérni. Előfordul, hogy a másik azt érzi, hogy ő nem tud annyira szeretni mint amennyire "kellene".

Ezeket a mintáinkat gyerekkorunkból hozzuk. Aki olyan családban nevelkedett ahol nem volt divat kimutatni a szeretetünket a másik felé, az általában felnőtt korában is így viszonyul a társához. Ha esetleg olyan társat kap maga mellé aki meg nagyon igényli az "egymáson csüngést" akkor abból általában konfliktus szokott lenni.

Szóval ha két embernek nagyon eltérő a szeretetnyelve, akkor érezhetik úgy, hogy az egyik túl sokat ad, a másik meg nem "elég jó".

Meg lehet beszélni egymással, hogy kinek mit jelent a szeretet, kinek mi a túl sok, mi a túl kevés. Hogyan lehetne kimutatni úgy a szeretetet a másik felé, hogy az neki is jó legyen. Ha ezek után sem jó a kapcsolat, akkor ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

#3 vagyok

2022. jan. 26. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!